Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του

2389519Αποφασιστικό μήνυμα από το βήμα της Βουλής έστειλε ο πρωθυπουργός: «Αυτή η κυβέρνηση δεν θα βάλει πλάτες στη διαφθορά και τη φοροδιαφυγή. Στη χώρα θα λειτουργήσουν επιτέλους οι θεσμοί και οι διαδικασίες και δεν θα μείνει κανένας στο απυρόβλητο, ούτε δημόσιος υπάλληλος, ούτε πολιτικός, ούτε επιχειρηματίας, ούτε υπουργός, αν υπάρχουν στοιχεία» τόνισε ο Αλ. Τσίπρας, διαμηνύοντας προς την αντιπολίτευση ότι «δεν θα κάνουν πολιτική καριέρα στην πλάτη αυτής της κυβέρνησης όσοι συγκαλύπτουν, όσοι κάνουν ‘δωράκια’, όσοι συντηρούν πελατειακές σχέσεις με κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες».

Κατατέθηκε η τροπολογία με την οποία αποτρέπεται η παραγραφή της λίστας Λαγκάρντ και όλων των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων

«Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν» υπογράμμισε, προαναγγέλλοντας την κατάθεση της τροπολογίας του υπουργείου Οικονομικών με την οποία παίρνουν παράταση ενός έτους όλες οι φορολογικές υποθέσεις -και της λίστας Λαγκάρντ-, ώστε να μην παραγραφούν, ο Αλ. Τσίπρας τόνισε: «Όλες οι υποθέσεις θα ελεγχθούν και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!»

Πηγή: http://www.avgi.gr