Καραγκούνης: «Ό,τι καλύτερο να σταματήσω μετά το Μουντιάλ»

karaΟ Γιώργος Καραγκούνης μίλησε για τα δυο κρίσιμα παιχνίδια με Σλοβακία και Λιχτενστάιν, ενώ τόνισε πως αν η Ελλάδα πάει στο Μουντιάλ της Βραζιλίας θα ήταν η καλύτερη στιγμή να σταματήσει την καριέρα του.
«Απομένουν δυο παιχνίδια ακόμα, όμως η πρόκριση μας επηρεάζεται από το αποτέλεσμα στο ματς της Βοσνίας. Εμείς πάντως πρέπει να κερδίσουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος στην έδρα μας.
Πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε, αλλά πάντα θέλουμε γκέλα της Βοσνίας, αφού στην ισοβαθμία μας περνάει λόγω της διαφοράς τερμάτων», είπε αρχικά ο Καραγκούνης στην ιστοσελίδα της Φούλαμ.
Για τα δυο επόμενα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας, τόνισε: «Με δυο νίκες πάμε στους 25 βαθμούς και ακόμα κι αν τερματίσουμε δεύτεροι θα είναι επιτυχία. Είμαστε καλή ομάδα και πιστεύω πως θα πάμε στην Βραζιλία».
Τέλος ο αρχηγός της Εθνικής δήλωσε για το πότε θα ήταν η καλύτερη στιγμή να σταματήσει το ποδόσφαιρο: «Για την Ελλάδα θα είναι η τρίτη φορά που πηγαίνει σε Μουντιάλ και δεύτερη συνεχόμενη.
Έχουμε πάει στο Γιούρο επίσης τρεις φορές. Θα χαρακτήριζα «χρυσή» την τελευταία δεκαετία για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα ήταν ότι καλύτερο για την καριέρα μου να σταματήσω μετά από ένα Μουντιάλ».