ΥΠΕΣ: Πιστός θιασώτης του γκαιμπελισμού ο Α. Γεωργιάδης

ypes-620x3201-620x320_2Σε ανακοίνωσή του με τίτλο «Οι …συνιστώσες του γκαιμπελισμού», το υπουργείο Εσωτερικών απαντά στον Άδωνι Γεωργιάδη στις γνωστές αιτιάσεις του για τους μετακλητούς υπαλλήλους, κατηγορώντας τον για «ρεσιτάλ υποκρισίας, φθηνού λαϊκισμού και απροκάλυπτης στοχοποίησηςτων πολιτικών αντιπάλων της «μετριοπαθούς, φιλελεύθερης και κεντρώας ΝΔ».

Τονίζει ακόμη, παραθέτοντας συγκεκριμένα στοιχεία, ότι με  «ψεύδη, ανακρίβειες και συκοφαντίες αποδεικνύει  ότι παραμένει πιστός θιασώτης της ακροδεξιάς σχολής  της πολιτικής επικοινωνίας».
Ολόκληρη η ανακοίνωση

Σε ένα ακόμη ρεσιτάλ υποκρισίας, φθηνού  λαϊκισμού  και απροκάλυπτης στοχοποίησηςτων πολιτικών αντιπάλων της «μετριοπαθούς, φιλελεύθερης και κεντρώας ΝΔ», προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αποκαλύπτοντας ως αντιπρόεδρος του κόμματος πλέον, το πραγματικό πρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το πρωινό του …τιτίβισμα για τους μετακλητούς στον Δημόσιο Τομέα, το οποίο  βρίθει από ψεύδη, ανακρίβειες και συκοφαντίες, αποδεικνύει ότι παραμένει πιστός θιασώτης του γκαιμπελισμού και της ακροδεξιάς σχολής  της πολιτικής επικοινωνίας, σύμφωνα με την οποία «πες, πες, πες, στο τέλος κάτι μένει».

Τι υποστηρίζει μέσω του twitter, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ;

Ότι «εχθές στην δευτερολογία του ο Τσίπρας είπε ότι εμείς είχαμε 1.200 ενώ αυτοί 600 μετακλητούς. Ιδού ο επίσημος πίνακας!»

Σε τι «ξεχνάει» να αναφερθεί και τι «παραβλέπει» από τον σχετικό   πίνακα ο κ.Γεωργιάδης;

Πρώτον: Ότι οι μετακλητοί υπάλληλοι στα γραφεία του πρωθυπουργού, των υπουργών,στις Γενικές και Ειδικές Γραμματείες, ανέρχονται σε εξακόσιους/ες σαράντα τρεις(643). Μία απλή πρόσθεση θα οδηγούσε στο παραπάνω αποτέλεσμα,  αλλά προφανώς ο κ.Γεωργιάδης, δεν …γνωρίζει ούτε απλή αριθμητική. Αυτός-και μόνο αυτός- είναι ο αριθμός των εργαζομένων που προσελήφθησαν με την ιδιότητα των  μετακλητών υπαλλήλων στις παραπάνω θέσεις, από την σημερινή κυβέρνηση.

Δεύτερον: Ενώ γνωρίζει, αποσιωπά το γεγονός ότι οι υπόλοιποι μετακλητοί υπάλληλοι-1.258- από το σύνολο των 1.901 (Δεκέμβριος 2015 –Στοιχεία http://apografi.yap.gov.gr/apografi/2015/Flows_2015.htm) εργάζονται, στη Βουλή, σε γραφεία βουλευτών όλων των κοινοβουλευτικών πολιτικών δυνάμεων καθώς και στην Αυτοδιοίκηση. Εάν τους θεωρεί πολλούς, θα πρέπει προφανώς να αναζητήσει πόσοι μετακλητοί, απασχολούνται  στα γραφεία των εκλεγμένων με το κόμμα του, Δημάρχων και Περιφερειαρχών.

Τρίτον: Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ συγκρίνει τα μήλα, με τα πορτοκάλια. Όλως …τυχαίωςπροφανώς, του διαφεύγει να αναφέρει ότι η κυβέρνηση στους 643 μετακλητούς υπαλλήλους, συμπεριλαμβάνει και τους ειδικούς και επιστημονικούς συμβούλους και συνεργάτες.

Τέταρτον: Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δεν αναφέρει ότι η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου είχε, τον Δεκέμβριο του 2014, 649μετακλητούς υπαλλήλους συν 524 ειδικούς και επιστημονικούς συμβούλους και συνεργάτες, στα γραφεία του πρωθυπουργού, των υπουργών, στις Γενικές και Ειδικές Γραμματείες, τους οποίους, για ευνόητους …επικοινωνιακούς λόγους δεν εμφάνιζε ως μετακλητούς. Δηλαδή ΣΥΝΟΛΟ: 1173! Σχεδόν τους διπλάσιους από όσους υπηρετούν σήμερα στις ίδιες θέσεις.

Όταν ο νεοφιλελευθερισμός συναντά και συμπορεύεται με την ακροδεξιά… Αλήθεια σε τι διαφέρουν;

Πηγή:https://left.gr