Οι «πονοκέφαλοι» του Μίτσελ

michelΜε σημαντικά προβλήματα ξεκινά ουσιαστικά σήμερα η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το πρόγραμμα «βουνό» με 7 αγώνες μέσα σε διάστημα 23 ημερών.
Αλώβητος από το πρόγραμμα «βουνό» που έχει το επόμενο διάστημα καλείται να βγει ο Ολυμπιακός.
Οι Πειραιώτες έχουν να δώσουν επτά αγώνες σε 23 μέρες σε Ελλάδα και Ευρώπη, αρχής γενομένης από το μεθαυριανό παιχνίδι με τον Πλατανιά στην Κρήτη.
Ο Χοσέ Χολέμπας επέστρεψε με αιμάτωμα στον δεξιό έξω πλατύ. Δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό, θα επανεξεταστεί σήμερα και λογικά θα είναι έτοιμος. Ωστόσο, την Τετάρτη υπάρχει το παιχνίδι με την Μπενφίκα για το Τσάμπιονς Λιγκ, στο οποίο δύσκολα θα είναι «Ο.Κ.» ο Μπονγκ.
Έτσι είναι πιθανό ο Παπάζογλου να χρησιμοποιηθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας στα «Περιβόλια» για να μπορέσει ο Χολέμπας να παίξει στη Λισαβόνα.
Από την άλλη ο Μπονγκ, αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις από το διάστρεμμα που είχε υποστεί στη δεξιά ποδοκνημική, αλλά και κάποιες μικροενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο. Ο Καμερουνέζος μπακ έκανε θεραπεία και τις μέρες που ήταν στην πατρίδα του, όμως θεωρείται αμφίβολος για το ματς με την Μπενφίκα.
Στα ευχάριστα της χθεσινής ημέρας στου Ρέντη ήταν ότι ο Μασάντο και ο Μιγκέλ Τόρες προπονήθηκαν κανονικά, χωρίς να αισθανθούν καμία ενόχληση στα σημεία που είχαν πρόβλημα.