Η ΔΗΜΑΡ λίγο πριν τη διάλυση

6D6BBB8DADAB4A438F61A3B2EB7ABD67

Μπροστά σε νέες ανεξαρτητοποιήσεις ο Κουβέλης σήμερα στη ΔΕΘ

Βαθιά διχασμένη βρίσκει τη Δημοκρατική Αριστερά η επομένη της ανεξαρτητοποίησης του Σπύρου Λυκούδη και της αποχώρησης της Μεταρρυθμιστικής Τάσης της οποίας ηγείτο, με στελέχη του κόμματος να κατηγορούν την ηγεσία για προσωπικές τακτικές σε βάρος της συνοχής της παράταξης.

Ενδεικτική είναι η τοποθέτηση του Γιάννη Πανούση ο οποίος σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά fm αναφέρθηκε με πολύ βαριές εκφράσεις στην ηγεσία του κόμματος.

«Όλα αυτά συμβαίνουν διότι η ηγεσία του κόμματος δεν ξέρει τι θέλει, δεν έχει στρατηγική και στίγμα, δεν ξέρει που πηγαίνει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πανούσης, ο οποίος προέβλεψε παράλληλα και νέες ανεξαρτητοποιήσεις τις προσεχείς ημέρες.

«Την απόλυτη ευθύνη φέρει η ηγεσία του κόμματος γιατί δεν μας λέει τι θέλει να κάνει. Ως άνθρωποι και ως πολιτικοί ο καθένας έχει την ιστορία του, το κύρος του και το ήθος του, όμως το έχω ξαναπεί η ΔΗΜΑΡ είναι το κόμμα του Κουβέλη και λειτουργεί σαν να είναι μόνος του. Δεν νομίζω ότι το κάνει επίτηδες. Αλλά αυτή τη στιγμή και ο ίδιος και το κόμμα του βρίσκονται σε σύγχυση. Ακούγεται το όνομά του ως υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας και δεν τον ψηφίζει το μισό κόμμα του» σημείωσε ο κ. Πανούσης.