«Η χρηστή διοίκηση και ο Σγουρός είναι έννοιες ασύμβατες»

8B968B83C8455DD4727E428791D0AC41

«Η χρηστή διοίκηση και ο Γιάννης Σγουρός είναι έννοιες ασύμβατες. Και αυτό το βεβαιώνουν οι ίδιοι οι αντιπεριφερειάρχες του» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η υποψήφια περιφερειάρχης Ατικής Ρένα Δούρου, απαντώντας σε πρωινές δηλώσεις του κ. Σγουρού, σύμφωνα με τις οποίες η κ. Δούρου δεν τηρεί τη νομιμότητα σε ό,τι αφορά τη δημοσιοποίηση των εσόδων και των δαπανών της προεκλογικής καμπάνιας.

Στην ανακοίνωση της παράταξης «Δύναμη Ζωής» παρατίθενται δηλώσεις της αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Χρυσάνθης Κισκήρα, σύμφωνα με την οποία ο κ. Σγουρός «διανέμει τα κονδύλια του ΕΣΠΑ χωρίς σχεδιασμό, με μόνο κριτήριο την εκλογική σκοπιμότητα, στο πλαίσιο των πελατειακών αντιλήψεων». Επίσης, παρατίθεται δήλωση του αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών Κώστα Μανιάτη, όπου αναφέρεται ότι «το ψηφοδέλτιο (Σγουρού) όχι μόνο δεν είναι ανεξάρτητο, αδέσμευτο και πολυσυλλεκτικό, αλλά αποτελεί κλασική περίπτωση πολιτικής συναλλαγής».

Η ανακοίνωση της κ. Δούρου καταλήγει ότι «η αξιοπιστία του και η ποιότητα της διοίκησής του είναι στην κρίση των πολιτών».