Η Νικολέτα Ράλλη απαντάει δεν έχω τσακωθεί με την Ελεονώρα Μελέτη

Η Νικολέτα Ράλλη σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη μιλά για το κόψιμο της εκπομπής της «Made in star», τον τηλεοπτικό σταθμό star και την Ελεονώρα Μελέτη! Η ηθοποιός και παρουσιάστρια τόνισε για το star: «Δυστυχώς ήταν μια πάρα πολύ άσχημη περίοδο και το κανάλι δεν μπορούσε να ασχοληθεί μόνο με ένα πρόσωπο και με ένα concept .Επίσης, δεν υπήρχε τρομερή προώθηση στο πρόσωπο μου, δεν το ένοιωσα ούτε στιγμή αυτό. Δεν ένιωθα όμως ότι με έχουν και γραμμένη, την υπερπροσπάθεια την κάναμε εμείς η ομάδα του made in star και από εκεί και πέρα ότι χρειαζόμασταν το είχαμε».

Όσο για το κόψιμο της εκπομπής δήλωσε στο alltrends «Μου ανακοινώθηκε ότι η εκπομπή κόβεται, δυστυχώς κάναμε τα πάντα, το προσπαθήσαμε πάρα πολύ αλλά η εκπομπή έπρεπε να σταματήσει. Εγώ βέβαια δεν έχω απολυθεί από το κανάλι, είμαι ακόμα μέλος του σταθμού, οπότε οτιδήποτε θελήσει το star μπορεί να με εκμεταλλευτεί, για να μην παρεξηγηθώ όταν λέω να με εκμεταλλευτεί εννοώ ότι είμαι στην διάθεση του, πάντα συζητάγαμε για ότι είχαμε να κάνουμε, είτε διαφωνούσαμε είτε συμφωνούσαμε δεν έχει σημασία».

Όσο για τους συνεργάτες της στη μεσημεριανή εκπομπή είπε χαρακτηριστικά: «Όλη η δημοσιογραφική ομάδα, οι τεχνικοί είναι βάρδιες δεν έχουν να κάνουν με τις εκπομπές, όλη μου η δημοσιογραφική ομάδα φυσικά και απολύθηκε. Αυτό για εμένα ήταν ότι χειρότερο έχω ζήσει, πάω στο γραφείο να ποτίσω τις γλάστρες γιατί δεν έχω τι άλλο να κάνω στον σταθμό πλέον και βλέπω τα γραφεία των παιδιών άδεια, με πιάνει η ψυχή μου, ήξερα εκεί ότι καθόταν η Φίλια, εκεί η Φραντσέσκα και δεν κάθεται κανείς πια, άδειασε ένας ολόκληρος τομέας».

Η Νικολέτα Ράλλη αναφέρει, στην ερώτηση αν εχει τσακωθεί με την Ελεονώρα. «Όχι, δεν τσαντίστηκα. Με την Ελεονώρα για πιο λόγο να τσαντιστώ» Και συνέχισε: «Δεν το βλέπω ότι μου πήρε την θέση. Αν δεν ήταν η Ελεονώρα θα ήταν κάποια άλλη, κόπηκε η δική μας εκπομπή, η πιο καινούρια, η πιο φρέσκια, αυτό αν είναι σωστό ή λάθος δεν θα σου το πω εγώ, δεν το ξέρω κιόλας, ο χρόνος θα δείξει, ο χρόνος πάντα δείχνει, αλλά από εκεί και πέρα ήταν η Ελεονώρα, είναι μια κοπέλα που έκανε καλά αυτό που έκανε το πρωί, και τώρα τις δίνεται η ευκαιρία να το κάνει και μεσημέρι, βέβαια άλλο είναι το κοινό το πρωί και άλλο το μεσημέρι, καμία σχέση και το ξέρει και η Ελεονώρα αυτό αν την ρωτήσεις, δεν μπορεί κανείς να διανοηθεί ότι ο κόσμος κάθεται από τις 7 το πρωί και μέχρι τις 4 το μεσημέρι και βλέπει τηλεόραση».