Γλυκό από την Αργυρώ σε χρόνο dt

f794c67b88217af733de14713a0fdc0d_XLΥλικά συνταγής(για 6 μερίδες):

300 γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
250 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά παγωμένη
5 κ.σ. ζάχαρη άχνη
1 φλ. μερέντα
2 φλ. φρούτα φράουλες βατόμουρα κτλ.
Για το σερβίρισμα:
πουράκια σοκολάτας ή μπισκότα βουτύρου

 

Εκτέλεση:

Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το τυρί κρέμα τη ζάχαρη άχνη και την κρέμα γάλακτος και χτυπάμε να αφρατέψουν καλά για 2′. Θα χρησιμοποιήσουμε 6 ποτήρια μικρά. Ισομοιράζουμε μια στρώση μερέντα, 1 στρώση κρέμα τυριού, κόκκινα φρούτα, πάλι στρώση μερέντα, στρώση τυριού και κόκκινα φρούτα. Γαρνίρουμε με μπισκότα βουτύρου ή πουράκια σοκολάτας.

Πηγή —> argiro.gr