Γεωργιάδης: Η απόφασή μου θα εξαρτηθεί από τις υπόλοιπες υποψηφιότητες

georgiadis-735x459Δεν απέκλεισε εκ νέου το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας ο βουλευτής του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης, επαναλμβάνοντας ότι η απόφασή του θα εξαρτηθεί εν πολλοίς από τις τελικές υποψηφιότητες. «Η απόφασή μου θα εξαρτηθεί από τις υπόλοιπες υποψηφιότητες και το ιδεολογικό και πολιτικό πρόσημο που θα δώσουν» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Η διαδικασία της καταθέσεως υποψηφιοτήτων για τη ΝΔ λήγει την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι. Μέχρι την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι θα ξέρουμε ποιοι είναι οι υποψήφιοι και αν θα είμαι κι εγώ ή όχι. Δεν είναι μέσα στις άμεσες προτεραιότητές μου. Δεν το αποκλείω κιόλας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το κατά πόσο το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος εξαρτάται από τις κινήσεις του Μάκη Βορίδη, ο κ. Γεωργιάδης παραδεχόμενος ότι έχουν στενή πολιτική σχέση, τόνισε πως «δεν έχει νόημα» να είναι και οι δύο υποψήφιοι.

Κληθείς να σχολιάσει τέλος τον νυν πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Γεωργιάδης τον χαρακτήρισε «εξαιρετικά συμπαθή» κι αρκέστηκε να εκτιμήσει ότι η υποψηφιότητά του θα ήταν χρήσιμη.

Πηγή: http://www.newsbeast.gr