«Φτιάχνουμε ένα απλό και ωραίο γήπεδο»

apostolakiΓια τη συνάντηση της με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για το θέμα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ μίλησε η Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Ευτυχία Αποστολάκη, τονίζοντας ότι το νέο «σπίτι» της Ένωσης «…θα είναι απλό και ωραίο, που θα κινείται μέσα στα νόμιμα πλαίσια».
Αναλυτικά όσα είπε:
Για τη συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη:«Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη μου συνάντηση με τον κ. Μελισσανίδη. Ορίσαμε Δημοτικό Συμβούλιο για την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου με μοναδικό θέμα την κατασκευή του γηπέδου. Μάλιστα, θα είναι ανοιχτό για τον κόσμο. Μπορεί να έρθει να παρακολουθήσει τα σχέδια και τις προτάσεις του κ. Μελισσανίδη. Θεωρώ πως είναι πολύ καλές οι συνθήκες για να υλοποιηθεί το όνειρο και να αποκτήσει επιτέλους η ΑΕΚ το σπίτι της. Το σχέδιο είναι πολύ ωραίο και πρόκειται μόνο για γήπεδο και θα κατασκευαστεί στο χώρο που βρισκόταν το παλιό».
Για το αν πιστεύει πως θα υπάρξουν αντιδράσεις:«Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί δεν θα υπάρξουν αντιδράσεις από τους δημότες καθώς δεν υπάρχουν παρεμβάσεις στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας. Οι δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας υποστηρίζουν την ΑΕΚ και αγωνιούν για το παρόν και το μέλλον της. Αν ξαναέρθει στην Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ, είναι δεδομένο ότι θα γράψει ιστορία με διακρίσεις και δόξες»
Για τον Δημήτρη Μελισσανίδη:«Είναι δημιουργικός, αποφασιστικός, θέλει να κάνει πράγματα και ό,τι κάνει το κάνει καλά. Ευτυχώς βρέθηκε στο δρόμο της ΑΕΚ για να της φτιάξει ένα γήπεδο πολύ όμορφο».
Για τα οφέλη που θα έχει η Νέα Φιλαδέλφεια από την κατασκευή του γηπέδου:«Όταν γκρεμίστηκε το γήπεδο ερήμωσε η πόλη. Θα δοθεί η ευκαιρία να δημιουργούν θέσεις εργασίας, να αναπτυχθεί η τοπική οικονομία, να μειωθεί η ανεργία και να αναβαθμιστεί η περιοχή. Σας καλώ στο Δημοτικό Συβούλιο στις 2 Οκτωβρίου στις 19:00 να δείτε τις προτάσεις και τα σχέδια του κ. Μελισσανίδη».