Φοιτητής αυτοκτόνησε μετά από κατανάλωση μπισκότου με μαριχουάνα

F6FC9CDE3AAC7D0B0F3341086ADF92D4Ένας φοιτητής από το Wyoming επισκέφτηκε το Denver κατά τη διάρκεια του spring break, αλλά το ταξίδι κατέληξε σε τραγωδία.

Ο νεαρός αυτοκτόνησε, όπως αναφέρει το Associated Press, μετά την κατανάλωση ενός μπισκότου με μαριχουάνα, το οποίο αγόρασε φίλος του από μαγαζί του Κολοράντο. Σημειώνεται ότι στην πολιτεία είναι νόμιμη η πώληση μαριχουάνας σε άτομα άνω των 21 ετών και γι αυτό δεν αγόρασε το μπισκότο ο ίδιος ο 19χρονος Πόντζι.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο, η αυτοψία έδειξε ότι η επιρροή της μαριχουάνας ήταν «καθοριστικός παράγοντα» για τον θάνατο του 19χρονου Τάμπα Πόντζι.

Οι φίλοι του Πόντζι κατέθεσαν στους αστυνομικούς ότι είχε εξαιρετικά επιθετική συμπεριφορά και μιλούσε ακατανόητα όταν έφαγε το μπισκότο ώσπου τελικά βούτηξε στο κενό. Οι προσπάθειες των τριών φίλων του να τον ηρεμήσουν φάνηκαν να έχουν αποτέλεσμα, μέχρι όμως που ο νεαρός φοιτητής βγήκε στο μπαλκόνι και έπεσε στο κενό. Οι έρευνες για το θάνατο του νεαρού συνεχίζονται και η υπόθεση παραμένει ανοιχτή σύμφωνα με τις αρχές.