Φυλακισμένες κρατούσε τις κόρες του ζευγάρι στην Αριζόνα

zeugarikatigoroumenwn

Ένα ζευγάρι από το Τούσον της Αριζόνα στις ΗΠΑ που συνελήφθη είναι αντιμέτωπο με σοβαρές κατηγορίες, καθώς κρατούσε σε συνθήκες αιχμαλωσίας τις τρεις κόρες του για διάστημα περίπου δύο ετών.

Οι δύο μικρότερες αδελφές, ηλικίας 12 και 13 ετών κατάφεραν να διαφύγουν από το σπίτι-φυλακή και αναζήτησαν βοήθεια από τους γείτονες.

Οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία βρήκε την τρίτη κοπέλα, 17 ετών, κλειδωμένη στο δωμάτιό της.

Τα κορίτσια ήταν υποσιτισμένα και πολύ βρόμικα. Οι τρεις αδελφές είπαν στους αστυνομικούς ότι δεν είχαν τη δυνατότητα να κάνουν μπάνιο για τουλάχιστον μισό χρόνο και ότι η μητέρα τους και ο πατριός τους τους έδιναν μόνο ένα γεύμα την ημέρα.

Η 34χρονη μητέρα και ο συνομήλικος πατριός των κοριτσιών συελήφθησαν, Πλέον είναι αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της απαγωγής, της συναισθηματικής και σωματικής κακοποίησης παιδιών.
Ο πατριός αντιμετωπίζει, επίσης, την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης.

Το σπίτι είχε διαμορφωθεί σε φυλακή από το ζευγάρι με καλά ηχομονωμένα δωμάτια, για να μην ακούγονται οι φωνές των κοριτσιών, ενώ υπήρχαν παντού κάμερες που κατέγραφαν κάθε κίνηση 24 ώρες το 24ωρο.

Τα τρία κορίτσια ήταν κλειδωμένα σε διαφορετικά δωμάτια και οι μικρότερες αδελφές είχαν περίπου δύο χρόνια να δουν την 17χρονη αδελφή τους.