Έχω και… βάρκα πάμε μια βόλτα;

Οι Μαλδίβες αποτελούν σίγουρα έναν μικρό «παράδεισο» πάνω στη γη, με γαλαζοπράσινες παραλίες και αμμώδεις ακτές, ενώ δεν λείπουν από το… χάρτη της ορισμένα από τα πλέον εντυπωσιακά και πρωτότυπα ξενοδοχεία στον κόσμο.
Το ονειρεμένο «Boat Hotel» βρίσκεται στο Cocoa Island στις Μαλδίβες και αποτελεί «must place to be» όχι μόνο για όσους λατρεύουν τα καταγάλανα νερά του Ινδικού Ωκεανού αλλά κυρίως για τους… εραστές της βαρκάδας!

Το ξενοδοχείο αυτό μοιάζει σαν να βγήκε από παιδικό παραμύθι, αφού τα δωμάτια του είναι βάρκες που εκτείνονται κατά μήκος της ακτής, βασικό χαρακτηριστικό των οποίων είναι η διαρκής «ταλάντευση» επάνω στο νερό, γεγονός που δημιουργεί την εντύπωση στον επισκέπτη ότι «ταξιδεύει» κάθε στιγμή.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 36 υπέροχες πλωτές βίλες, που δημιουργήθηκαν επάνω σε βάρκες, συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με το εντυπωσιακό θαλάσσιο περιβάλλον που κυριαρχεί παντού στις Μαλδίβες.

Κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ξύλο, η εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση του «Boat Hotel» θυμίζει τις βάρκες που χρησιμοποιούσαν οι ψαράδες δεκαετίες πριν, με μια μικρή διαφορά:

«Το ζητούμενο εδώ δεν είναι ο επισκέπτης να… κερδίσει τα προς το ζην από το βυθό αλλά να αποκομίσει μια μοναδική εμπειρία εξερευνώντας το βυθό!», επισημαίνει ο διευθύνων σύμβουλος του ξενοδοχείου. Άδικο έχει;