Ευρεία σύσκεψη για το ηλεκτρονικό εισιτήριο στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

ΟΑΚΑ-ΣΤΑΔΙΟΕυρεία σύσκεψη, με θέμα το ηλεκτρονικό εισιτήριο, πραγματοποιήθηκε στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού παρουσία του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, τη γ.γ Δημοσίων Εσόδων, Αικατερίνη Σαββαίδη του γ.γ. Αθλητισμού Ιούλιου Συναδινού, των νομικών εκπροσώπων τους και τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων (Υπουργείο Οικονομικών-Δ/νση άμεσης φορολογίας, Υπουργείο Δικαιοσύνης, Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, Superleague, EΣΑΚΕ, Space Hellas, Viva Service, Ticket Hour) καθώς και εκπροσώπων των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, Ατρομήτου και Αστέρα Τρίπολης.

Έγινε διεξοδική συζήτηση, κατά τη διάρκεια της οποίας αποσαφηνίστηκαν απορίες αλλά και δόθηκαν κατευθύνσεις για την εύρυθμη λειτουργία του συστήματος, όπως ακριβώς ορίζει ο Αθλητικός Νόμος.

Συμφωνήθηκε να συνδεθεί η ταυτοποίηση των εισιτηρίων με την ηλεκτρονική εφαρμογή του ΗΔΙΚΑ, ενώ η γενική γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Αικατερίνη Σαββαίδου δεσμεύθηκε ότι θα ενημερωθούν άμεσα οι ΔΟΥ όλης της χώρας προκειμένου να τους δοθούν κωδικοί για να μπορούν να προχωρήσουν σε φορολογικούς ελέγχους.

Πηγή: http://www.avgi.gr