ΕΒΕΠ: Ενισχύει τα εγκαίνια του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά με 5.000 ευρώ

933989_294122340725796_1274552389_n

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΕΒΕΠ), θα ενισχύσει τα εγκαίνια του Δημοτικού θεάτρου Πειραιά με το ποσό των 5.000 ευρώ.
Ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Βασίλης Κορκίδης, με την ευκαιρία των εγκαινίων του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά σήμερα, απέστειλε σχετικές επιστολές στον πρωθυπουργό, τον δήμαρχο και τους αρμόδιους υπουργούς
Ο κ. Κορκίδης δήλωσε: «για κάθε Πειραιώτη, και όχι μόνο, το Δημοτικό Θέατρο είναι το στολίδι και το σύμβολο της πόλης, ένα τοπόσημο που στο πέρασμα του χρόνου διεσώθη και μπορεί με τη συμμετοχή όλων και πάλι να μεγαλουργήσει. Η αναγέννηση ενός εμβληματικού πνευματικού μνημείου, αποτελεί σίγουρα μία ευχάριστη παρένθεση στη δυσχέρεια των οικονομικών και ψυχολογικών δεδομένων και, ίσως, το έναυσμα της ανάτασης της πόλης και των κατοίκων του Πειραιά».

Επιπλέον, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου, γνωστοποίησε ότι «στο πλαίσιο της συμμετοχής του εκάστοτε προέδρου του ΕΒΕΠ με την ιδιότητα του μέλους στην Εφορεία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, το διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου, ως αρωγός κάθε πρωτοβουλίας που συμβάλλει στην προώθηση και προβολή της πόλης του Πειραιά, αποφάσισε ομόφωνα στην παρούσα χρονική στιγμή να ενισχύσει την πραγματοποίηση των εγκαινίων με το ποσό των πέντε χιλιάδων ευρώ. Το ΕΒΕΠ, επίσης, προτίθεται στο άμεσο μέλλον – και όσο τα οικονομικά του το επιτρέπουν – να ενισχύσει περαιτέρω το αποθεματικό κεφάλαιο για την απρόσκοπτη και υψηλού επιπέδου λειτουργία του Δημοτικού Θεάτρου».