«Ερχόμαστε…»

ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÕÐÏÕ ÔÏÕ ÄÇÌÇÔÑÇ ÌÅËÉÓÓÁÍÉÄÇΑισιόδοξος πως η ΑΕΚ θα επιστρέψει στα επόμενα δύο χρόνια στη Σούπερ Λίγκα, αγωνιζόμενη στο «λαμπρό της σπίτι», εμφανίστηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.
Ο νέος διοικητικός ηγέτης, αφού παρουσίασε την ομάδα που θα τρέξει το αγωνιστικό κομμάτι και έχοντας δίπλα του τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, στάθηκε στη δύναμη του κόσμου της ΑΕΚ, που με τη συμβολή του μέσα από τα εισιτήρια διαρκείας θα βοηθήσει στην ανέγερση του νέου γηπέδου.
Επίσης, έδειξε πιο ενωτικός από ποτέ καθώς δεν θέλησε να αναφερθεί στις «μαύρες» μέρες του παρελθόντος τονίζοντας πως η ΑΕΚ περνάει στη δεύτερη ιστορική αφετηρία της μετά το 1924. Παράλληλα, επεσήμανε πως η δικιά του παρουσία στο τιμόνι θα έχει μόνο ρόλο εγγυητή αφού «οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες στηρίζονται στον κόσμο τους και όχι στα πορτοφόλια των ιδιοκτητών».
Εν συνεχεία, αναφέρθηκε με ιδιαίτερη έμφαση σ’αυτούς που «πανικοβάλλονται» από την προσπάθεια που έχει στα σκαριά λέγοντας πως στην ΑΕΚ έχουν απομείνει μόνο τα τρία γράμματα του ονόματός της και πως όταν επιστρέψει και πάλι θα τους ενημερώσει πρώτος εκείνος!
Για το φινάλε άφησε και τις λεπτομέρειες του γηπέδου και δεν έκρυψε την επιθυμία του να ονομαστεί «Αγία Σοφία» πρεσβεύοντας με αυτό τον τρόπο τις ρίζες της ομάδας. Τέλος, σχετικά με τους εμπορικούς χώρους διευκρίνισε πως επιθυμεί ένα καθαρά αγωνιστικό γήπεδο χωρίς «σούπερ μάρκετ» και πως η συνάντηση που θα έχει σήμερα με τον Ιταλό αρχιτέκτονα τον κάνει να ευελπιστεί σε ένα γήπεδο «παλάτι».