Επιστρέφει στη δράση ο Μπερμάτοφ

Επιστρέφει στη δράση ο Μπερμάτοφ

Ευχάριστα και δυσάρεστα επεφύλασσε στον Ιγκόρ Τούντορ η προπόνηση του ΠΑΟΚ την Τρίτη. Ο Κροάτης τεχνικός έχει στη διάθεση του τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, καθώς ο Βούλγαρος άσος ακολούθησε ολόκληρο το πρόγραμμα χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις και συμπεριελήφθη στην αποστολή για την αναμέτρηση της Πέμπτης (8/12, 20:00). Όπως κι ο Έρικ Σάμπο αν και ακολούθησε ατομικό σήμερα, παρότι δεν έχει υποστεί τραυματισμό στον λαγονοψοΐτη.

Θλάση στη γάμπα, είναι η διάγνωση για τον Εγιάλ Γκολάσα (δέχθηκε χτύπημα στο ματς με τον Πανιώνιο) και θα επιστρέψει μετά τις γιορτές. Ο Ζάιρο είχε και σήμερα ενοχλήσεις στο γόνατο και θα υποβληθεί σε μαγνητική.

Ο Μιγκέλ Βίτορ είναι εκτός, αλλά αυτό δεν αποτελεί είδηση. Ωστόσο, σύμφωνα με το ιατρικό τιμ δεν έχει υποστεί νέο τραυματισμό και οι ενοχλήσεις οφείλονται σε ερεθισμό στο νεύρο και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.

Η αποστολή: Όλσεν, Γλύκο, Σκόνδρα, Μαλεζά, Τζαβέλλα, Κωνσταντινίδη, Λέοβατς, Κοροβέση, Ροντρίγκες, Μυστακίδη, Σάμπο, Τζιόλη, Τσίμιροτ, Αντόνις, Κ.Σαββίδη, Κάτσε, Πέλκα, Μακ, Αθανασιάδη, Μπερμπάτοφ

Πηγή: http://www.newsbeast.gr