Επίσκεψη ΝΔ στην ΕΡΤ για το επετειακό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

koumputsakos-735x459

Την ΕΡΤ επισκέφτηκαν σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος και ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του κόμματος, Μακάριος Λαζαρίδης, οι οποίοι είχαν συνάντηση με τον πρόεδρό της Διονύση Τσακνή και το διευθύνοντα σύμβουλο Λάμπη Ταγματάρχη.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Γιώργος Κουμουτσάκος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Προγραμματίζαμε ενημερωτική συνάντηση με τη διοίκηση της ΕΡΤ, εδώ και καιρό. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι η δημόσια συζήτηση που πυροδότησε πρόσφατα, το προπαγανδιστικό βίντεο που παρουσιάστηκε στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, επίσπευσε αυτήν τη συνάντηση. Ήταν μια ουσιαστική συνάντηση, όσον αφορά στην ενημέρωση που πήραμε.

Ταυτόχρονα, μας έδωσε τη δυνατότητα να υπογραμμίσουμε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες μας για τον τρόπο λειτουργίας της ΕΡΤ.

Την ΕΡΤ, τη δημόσια τηλεόραση, την πληρώνουμε όλοι οι Έλληνες. Γι’ αυτό και οφείλει να σέβεται την ενημέρωση όλων των Ελλήνων.

Δεν θα πρέπει η δημόσια τηλεόραση να λειτουργεί ως τηλεοπτική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Γι’ αυτό, η Κυβέρνηση έχει πολλές ευθύνες που εμείς και θα παρακολουθούμε και θα αναδεικνύουμε – και κοινοβουλευτικά – όταν κρίνουμε ότι χρειάζεται».

Πηγή:http://www.newsbeast.gr