Εμπρακτο ενδιαφέρον από Σαββίδη

O Iβάν Σαββίδης θέλει να εμπλακεί ενεργά με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προχωράει σε… πράξεις. Ο ομογενής επιχειρηματίας, εντός των επόμενων 24ώρων, αναμένεται να δώσει το δάνειο των 2 εκατ. ευρώ στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, καθώς φαίνεται πως έχουν συγκεντρωθεί όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Μάλιστα, εκτός της εκχώρησης δόσεων στα πλαίσια της χορηγίας του ΟΠΑΠ, για το δάνειο δόθηκαν ενέχυρο και μετοχές, όπερ σημαίνει πως ο Σαββίδης είναι πραγματικά «ζεστός» να διευκολύνει ταμειακά τους διοικούντες.

Σε μια ακόμα κίνηση «καλής διάθεσης», ο Σαββίδης όρισε και άνθρωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του, στη νέα διοίκηση.

Στα αγωνιστικά, την Κυριακή (20/5) ολοκληρώνοντα οι υποχρεώσεις του «δικεφάλου», για το πρωτάθλημα, με την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο, σ’ ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ θέλει δική του νίκη και ήττα της ΑΕΚ, προκειμένου να αγωνιστεί στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Σε διαφορετική περίπτωση, κινδυνεύει να ξεκινήσει από πολύ νωρίς τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις.

Στο μεταξύ, μεταγραφικά σενάρια αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον 26χρονο, Μερκάδα, ο οποίος αγωνίζεται στους Μοντεβίδεο Γουόντερες.

Τέλος, παρελθόν αποτελεί ο Μίροσλαβ Σνάουτσερ, μετά από 5 χρόνια παραμονής στην Τούμπα.