Εκτός ΔΗΜΑΡ Βουδουρης – Μουτσινάς

Εκτός Δημοκρατικής Αριστεράς τέθηκαν και επίσημα οι Οδυσσέας Βουδούρης και Πάρις Μουτσινάς, επιβεβαιώνοντας τα σενάρια των τελευταίων ημερών.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, γνωστοποίησε την απόφασή του στον Πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, με την οποία οι βουλευτές Οδυσσέας Βουδούρης και Πάρις Μουτσινάς δεν ανήκουν πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ:

«Οι δύο Βουλευτές επί μακρόν, με τη συστηματική και μόνιμη διαφοροποίησή τους από όλες τις θέσεις και πρωτοβουλίες του κόμματος έχουν έρθει σε πλήρη ρήξη με τις συντεταγμένες λειτουργίες και κατευθύνσεις της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Η ΔΗΜΑΡ, κόμμα δημοκρατικό, με σεβασμό σε κάθε διαφορετική άποψη, εξάντλησε όλα τα περιθώρια για την παραμονή τους στην Κ.Ο., παρά την έκδηλη περιφρόνηση που επεδείκνυαν για τις συλλογικές μας αποφάσεις.

Αυτό που καταγράφεται όμως πλέον με καθαρό τρόπο, είναι ότι οι δύο Βουλευτές δεν εκφράζουν απλώς διαφορετικές απόψεις αλλά στηρίζουν διαφορετικό πολιτικό σχέδιο από αυτό της Δημοκρατικής Αριστεράς».