Ν. Κιουτσούκης: «Εκτελούν τους Έλληνες»

Το γεγονός ότι αν ψηφιστούν τα μέτρα θα έχει συντελεσθεί το μεγαλύτερο πολιτικό και κοινωνικό έγκλημα κατά της χώρας και του λαού, υπογραμμίζει στη δήλωσή του για τη 48ωρη γενική απεργία ο γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ, Νίκος Κιουτσούκης.

Σύμφωνα με το γ.γ. της Συνομοσπονδίας, η απόφαση του πρωθυπουργού «να παρθούν πρώτα τα μέτρα και να μην προχωρήσει σε πολιτική διαπραγμάτευση, αποδεικνύει περίτρανα την ανικανότητα και την ανεπάρκεια των πολιτικών ταγών του τόπου μας».

Ο κ. Κιουτσούκης σημειώνει επίσης ότι: «Αποφάσισαν το τέλος της διαπραγμάτευσης, ενώ η επαναδιαπραγμάτευση που υποσχέθηκαν δεν ξεκίνησε ποτέ! Αποφάσισαν τη φυσική εξόντωση των Ελλήνων για να σώσουν τους τραπεζίτες και τους μεγαλοεργοδότες και τη θυσία 11 εκατομμυρίων Ελλήνων, που τους χρησιμοποιούν ως πειραματόζωα για να δείξουν την αποφασιστικότητα και τη σκληρότητα του νεοφιλελευθερισμού», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, έκανε λόγο για «εργολάβους του κοινωνικού ολοκαυτώματος, αυτόκλητους σωτήρες των τραπεζιτών και υποτελείς των μεγάλων εργοδοτικών συμφερόντων, που εκτελούν τους Έλληνες πολίτες, ποινικοποιούν την εργασία, καταπατούν το Σύνταγμα και διαλύουν την οικονομία».