Δολοφονική επίθεση στο Κερατσίνι – νεκρός 34χρονος μουσικός απο ακροδεξιά ομάδα

killahpexo

 

Άλλες εποχές θυμίζει η δολοφονική επίθεση που δέχτηκε τα μεσάνυχτα στο Κερατσίνι, αριστερός μουσικός από ομάδα ακροδεξιών με μαύρες μπλούζες και στολές παραλλαγής.

Το θύμα ονομάζεται Παύλος Φύσας και έγινε αντιληπτός από ομάδα Χρυσαυγιτών, την ώρα που βρισκόταν σε καφετέρια με την σύντροφο του και παρακολουθούσε ποδοσφαιρικό αγώνα.

Η ομάδα των ακροδεξιών περικύκλωσε τον γνωστό μουσικό με το ψευδώνυμο Killah P.

Ακολούθησε αντιπαράθεση, οι τέσσερις νέοι ξέφυγαν από τον κλοιό των ακροδεξιών όμως ένα αυτοκίνητο που εμφανίστηκε από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας τους έκλεισε το δρόμο. Ο οδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και μαχαίρωσε τον 34χρονο τουλάχιστον τρεις φορές και τον άφησε αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο. Ο δράστης έφυγε πεζός μαζί με τους υπόλοιπους.

Ο 34χρονος ήταν μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και προερχόταν από αριστερή οικογένεια, παλαιότερα ήταν μέλος του συνδικάτου μετάλλου και στηλίτευε τους φασίστες με αποτέλεσμα να στοχοποιηθεί…

Η αστυνομία προσήγαγε από την περιοχή ένα 45χρονο άντρα στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα μαχαίρι και εξετάζεται για να διαπιστωθεί αν είναι ο δράστης.

Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν αδικαιολόγητη καθυστέρηση του ασθενοφόρου το οποίο κατέφτασε στο χώρο περίπου πενήντα λεπτά αργότερα, όταν ήταν πια αργά για τον νεαρό Παύλο.

Επίσης υπάρχουν άτομα που καταγγέλλουν τη στάση των αστυνομικών και μιλούν για δυο μηχανές της ΔΙΑΣ με τέσσερις αστυνομικούς που δεν έσπευσαν να παρέμβουν νωρίτερα.

Αυτή την ώρα, έχει αρχίσει να συγκεντρώνεται κόσμος τόσο στο σημείο της δολοφονίας όσο και στο Νοσοκομείο Νίκαιας.