ΔΝΤ: Αναβλήθηκε με αίτημα της Αθήνας η τηλεδιάσκεψη – Διαψεύδει ο Χαρδούβελης

Νέα σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών για να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο των διαπραγματεύσεων με την τρόικα. Θέμα πολιτικής απόφασης η επιστροφή των δανειστών στην Αθήνα, το παλεύουμε δήλωσε ο Χαρδούβελης. Θα συνεχιστούν οι συζητήσεις, λέει η Κομισιόν.
300914203717_7607

Σε εξέλιξη νέα σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών υπό τον Γκίκα Χαρδούβελη και με την συμμετοχή των κυρίων Σταϊκούρα και Μαυραγάνη.

Η σύσκεψη αυτή έρχεται σε συνέχεια αυτής που έγινε στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους το μεσημέρι, υπό τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα και με θέμα το μισθολόγιο του Δημοσίου.

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα τηλεδιάσκεψη μεταξύ οικονομικού επιτελείου και τρόικας, αφού όπως έλεγαν στελέχη του υπουργείου Οικονομικών «περιμένουμε απαντήσεις από την τρόικα για να συνεχίσουμε».

Πληροφορίες από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ανέφεραν το βράδυ της Παρασκευής ότι αναβάλλεται η προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη με αίτημα της τρόικας.

Ωστόσο, το υπουργείο Οικονομικών προχώρησε σε διάψευση του ΔΝΤ τονίζοντας ότι τηλεδιάσκεψη δεν είχε ανακοινωθεί από κανέναν. Με επίσημη ανακοίνωση το υπουργείο διευκρινίζει: «Το Υπουργείο Οικονομικών δεν ζήτησε ποτέ αναβολή σημερινής τηλεδιάσκεψης με την τρόικα η οποία άλλωστε ουδέποτε προγραμματίστηκε και ανακοινώθηκε.Η κυβέρνηση συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές. Οι τηλεδιασκέψεις, άλλωστε, είναι μέρος αυτών».

Πηγή:http://left.gr