15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Δεν στηρίζουμε ούτε Μώραλη ούτε Μιχαλολιάκο»

E802D15B1BAE94176EB15135F6C81E5BΤην απόφαση να μην στηρίξει ούτε Μώραλη ούτε Μιχαλολιάκο για τον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ανακοίνωσε ο συνδυασμός «Το Λιμάνι της Αγωνίας» του Θοδωρή Δρίτσα.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε, η αναφορά που γίνεται στο «δίλημμα Μώραλης ή Μιχαλολιάκος» είναι «ένα δίλημμα άγονο», με το σκεπτικό ότι ο Πειραιάς «έχασε μια ευκαιρία να ανοίξει πανιά για ένα ταξίδι δημιουργίας και προόδου με ανθρωπιά, δικαιοσύνη και δημοκρατία». Ο Πειραιάς, όπως επισημαίνεται, «δεν κέρδισε από το εκλογικό αποτέλεσμα που φέρνει στη δεύτερη Κυριακή ως διεκδικητές της δημαρχίας τον κ. Μώραλη και τον κ. Μιχαλολιάκο. Έχασε».

«Το Λιμάνι της Αγωνίας» απευθύνεται σε όλους τους Πειραιώτες και τονίζει ότι «η ψήφος (σ.σ. της περασμένης Κυριακής) και το πρόγραμμά μας θα αποτελούν τον μόνο και σταθερό οδηγό των αγώνων μας για τον Πειραιά».

«Σκοτεινή πλευρά της πολιτικής» χαρακτηρίζει το «Λιμάνι» την «υποψηφιότητα Μώραλη (Μαρινάκη – Κόκκαλη)», υπογραμμίζοντας ότι «αθροίζει μεγάλα οργανωμένα συμφέροντα, οικονομικό κατεστημένο, άγρια οικειοποίηση θρησκευτικού συναισθήματος με ευθύνη και της ηγεσίας της πειραϊκής Εκκλησίας, γηπεδικό οπαδισμό, μηχανισμούς και ψήφους της ΧΑ, εκπροσώπους του πιο φθαρμένου αυτοδιοικητικού προσωπικού του Πειραιά και του πολιτικού προσωπικού του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ».

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Ροή Ειδήσεων