Ζαραδούκας: «Δε μας έδωσε ευκαιρίες ο Ζαρντίμ»

zaradoukasΣτις ευκαιρίες που δεν πήρε από τον Ζαρντίμ τόσο αυτός, όσο και οι Βλαχοδήμος και Τάτος στάθηκε ο Γιάννης Ζαραδούκας, για τη θητεία του στον Ολυμπιακό.

Το παράπονό του εξέφρασε ο Γιάννης Ζαραδούκας, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM, για την συνεργασία του με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ στον Ολυμπιακό.

Ο πρώην άσος των ερυθρολεύκων, ο οποίος δόθηκε δανεικός στον Άρη, έκανε λόγο για ευκαιρίες που δεν πήρε τόσο αυτός όσο και οι Βλαχοδήμος και Τάτος.

Σχετικά με την επιλογή του να αγωνιστεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο Ζαραδούκας ανέφερε ότι έπαιξαν ρόλο οι προϋποθέσεις για να ξεχωρίσει αγωνιζόμενος στους κίτρινους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Ζαραδούκα:

Για τις αποφάσεις του Κάκου στο παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ:

«Στη θέση του κ. Κάκου θα έβλεπα το συναίσθημα Ίσως να μην είδε τι έγραφε η φανέλα. Αυτή την εξήγηση δίνω γιατί θεωρώ ότι είναι η μόνη δικαιολογία. Σε όλους έκανε εντύπωση η απόφαση. Ακόμη και στα παιδιά της ΑΕΚ».

Για τον Άρη και τους στόχους του:

«Πήρα ένα ρίσκο… Σίγουρα η ομάδα θέλει δουλειά, αλλά βλέπω πως υπάρχουν διαλογείς ότι υπάρχουν πολλά μικρά παιδιά. Εγώ είπα τη γνώμη μου ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Πιστεύω ότι ο Άρη έχει δυνατότητες και δύσκολα ή εύκολα θα πετύχουμε την παραμονή. Το θέμα είναι όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Από εδώ και πέρα πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε».

Γιατί επέλεξε Άρη:

«Είδα ότι ο Άρης έχει καλές εγκαταστάσεις. Έχει πολύ κόσμο στο πλευρό του και μπορεί να διακριθείς. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουν κληθεί παίκτες στην Εθνική από τον Άρη».

Για τη συνεργασία του με τον Ζαρντίμ και την παρουσία του Νικοπολίδη:

«Άλλο να είναι ένας ξένος προπονητής σε μια ομάδα και άλλο ένας Έλληνας. Ο Νικοπολίδης γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ζαρντίμ δεν με ήξερε και φάνηκε ότι δεν είχε ασχοληθεί με κάποιους παίκτες. Δεν μιλάω μόνο για εμένα αλλά και τους Βλαχοδήμο και Τάτο. Όταν έχεις έναν διεθνή ποδοσφαιριστή τότε του δίνεις ευκαιρίες. Είναι κάτι που ισχύει και για τα άλλα παιδιά, τον Βλαχοδήμο και τον Τάτο. Δεν γίνεται να έχεις τόσο καλά παιχνίδια την περασμένη σεζόν και να μην σου δίνουν ευκαιρίες. Τον Μασάντο τον χρησιμοποιούσε γιατί είναι Πορτογάλος. Μακάρι να είχαμε όλοι ευκαιρίες. Δεν ζητήσαμε πολλά, απλώς 2-3 ευκαιρίες για να δούμε εάν αξίζουμε να παίζουμε στον Ολυμπιακό.
Με τον Νικοπολίδη έχουμε προπονηθεί πολλές φορές, εγώ κι οι Τάτος, Βλαχοδήμος. Ήταν πολύ διαβασμένος. Είχε πλούσιο ασκησιολόγιο και μας βοήθησε πολύ».