Χωρίς προβλήματα -αυτή τη φορά- συνεχίζονται οι εκλογές στην ΝΔ – Δείτε που βρίσκονται τα εκλογικά

qmtmlerqrq56766d46b7ab6

Οι κάλπες άνοιξαν στις 7 το πρωί και τουλάχιστον από τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ενώ θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα. Η πρώτη εκτίμηση αποτελέσματος αναμένεται μετά από τις 9 μ.μ.

Ο Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής Αχαϊας Γιώργος Κακούρης μιλώντας στο thebest.gr είπε πως όλα πηγαίνουν καλά αυτή τη φορά και οι διαδικασίες κυλούν ομαλά στο online σύστημα στον νομό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Εξάλλου μετά από απόφαση της οργάνωσης της ΝΔ Αχαϊας δεν άνοιξε το εκλογικό τμήμα στη Δάφνη. Οι ψηφοφόροι της ΝΔ ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα για πρόεδρο στο κόμμα, σε Καλάβρυτα και Κλειτορία.

Το στοίχημα για τη Νέα Δημοκρατία σε αυτές τις εσωκομματικές εκλογές είναι, πέρα από τη μαζική συμμετοχή στη διαδικασία, η διατήρηση της ενότητας, σε μια κρίσιμη πολιτικά περίοδο τόσο για το κόμμα όσο και γενικότερα για την χώρα.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Οι Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Αδωνις Γεωργιάδης και Απόστολος Τζιτζικώστας μπαίνουν στην κούρσα για την αρχηγία της ΝΔ με τα προγνωστικά να είναι ανοιχτά, καθώς το αποτέλεσμα θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό και από το πόσοι θα προσέλθουν στις 1.200 κάλπες.

Ο δεύτερος γύρος

Εάν κανείς από τους τέσσερις υποψηφίους δεν «πιάσει» το 50% και χρειαστεί επαναληπτική εκλογή αυτή θα διεξαχθεί στις 10 Ιανουαρίου.

Ο κ. Μεϊμαράκης έχει δηλώσει ότι εάν είναι πρώτος τότε θα κατέβει στην επαναληπτική ψηφοφορία, εάν βγει δεύτερος τότε θα αποσυρθεί. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι, στην περίπτωση που αυτοί είναι δεύτεροι, θα καθορίσουν την στάση τους ανάλογα με το αποτέλεσμα.

Πηγή:http://www.thebest.gr