«Άβυσσος ανάμεσα σε εμάς και τον ΣΥΡΙΖΑ»

520BD0FA465EF8FD376BD114918E8545

Μητσοτάκης: Χρησιμοποιούν το θεσμό του ΠτΔ για να προκαλέσουν εκλογές

Για «πολιτικά παιχνίδια» του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας έκανε λόγο ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυρ. Μητσοτάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Να μείνουν προσηλωμένοι στο στόχο της υλοποίησης του κυβερνητικού προγράμματος και να μη πέφτουν στη παγίδα να συζητούν για πρόωρες εκλογές που πιθανώς δεν θα γίνουν, κάλεσε τους υπουργούς ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος κατηγόρησε για πολιτικά παιχνίδια τον ΣΥΡΙΖΑ!

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι χρησιμοποιεί το θεσμό για να διχάσει και να προκαλέσει πρόωρες εκλογές. «Δεν υπάρχει άλλοθι για την κυβέρνηση να πέσει στην παγίδα να συζητά για πρόωρες εκλογές που πιθανώς δεν θα γίνουν», δήλωσε, προσθέτοντας ότι όλοι οι υπουργοί πρέπει να μείνουν προσηλωμένοι στο στόχο της υλοποίησης του προγράμματος.

Υποστήριξε ακόμη ότι πρέπει να αλλάξει το Σύνταγμα και να αποσυνδεθεί η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από τις εθνικές εκλογές.