»Αποκάλυψη» Λεβέντη για σενάρια αποσταθεροποίησης από ΠΟΤΑΜΙ και ΠΑΣΟΚ με αφορμή το Σύμφωνο Συμβίωσης (Video)

''Αποκάλυψη'' Λεβέντη για σενάρια αποσταθεροποίησης από ΠΟΤΑΜΙ και ΠΑΣΟΚ με αφορμή το Σύμφωνο Συμβίωσης (Video)

Σενάρια αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης από το ΠΟΤΑΜΙ και το ΠΑΣΟΚ με αφορμή το Σύμφωνο Συμβίωσης κατήγγειλε ο Β. Λεβέντης.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Β. Λεβέντης υποστήριξε ότι βουλευτής από το Ποτάμι του πρότεινε να ψηφίσει το Σύμφωνο Συμβίωσης γιατί «τα έχουν βρει» με το ΠΑΣΟΚ, ώστε να ρίξουν την κυβέρνηση. «Αν δεν ψήφιζα και εγώ, η κυβέρνηση δεν θα είχε τη δεδηλωμένη στο Σύμφωνο Συμβίωσης» πρόσθεσε.

Ο Βασίλης Λεβέντης, στον ΑΝΤ1, κατήγγειλε ότι  ο βουλευτής τον οποίο δεν κατονόμασε πλησίασε 2-3 μέρες πριν την ψηφοφορία τον γιο του και του είπε «Θέλω να σας πω ότι είναι ευκαιρία να ρίξουμε την κυβέρνηση. Αφού ο Καμμένος δεν θα ψηφίσει, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ τα έχουμε βρει στο σύμφωνο συμβίωσης, και τώρα είναι ευκαιρία».

Η καταγγελία έρχεται σε πλήρη αντίφαση με την ένθερμη υποστήριξη από το ΠΟΤΑΜΙ στο σύμφωνο συμβίωσης, αλλά και με τους «πανηγυρισμούς» της κ. Γεννηματά, η οποία παρά την απουσία της από την ψήφιση του νομοσχεδίου στο twitter δήλωνε ότι με τη συμβολή του ΠΑΣΟΚ «ξημέρωσε μια καλύτερη μέρα για τα ανθρώπινα δικαιώματα»!

Πηγή: http://www.avgi.gr