Απάντηση μέλους του ΣΥΡΙΖΑ στην Ντόρα Μπακογιάννη

Μόλις το Σάββατο που μας πέρασε, στην συνδιάσκεψη της Νέας Δημοκρατίας στο Φάληρο, η Ντόρα Μπακογιάννη επιτέθηκε φραστικά σε μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κατηγορώντας τα για υπεράσπιση των τρομοκρατών της 17 Νοέμβρη στην σχετική δίκη. Σήμερα, ένα εξ’ αυτών, ο κ.Βένιος Αγγελόπουλος, απάντησε με γραπτή ανακοίνωση στην κα. Μπακογιάννη ως εξής:

«Πριν από εννέα χρόνια είχα πάει μάρτυρας υπεράσπισης του Αλέκου Γιωτόπουλου στη δίκη της 17 Νοέμβρη. Αυτό μου υπαγόρευσε η συνείδησή μου και το αίσθημά μου περί δικαιοσύνης. Δηλώνω ότι δεν έχω μετανιώσει στο παραμικρό για τη στάση μου αυτή.
Κάποιοι το θυμήθηκαν αυτές τις μέρες, και χρησιμοποιούν το όνομά μου, μαζί με άλλους για να πλήξουν πολιτικά την Αριστερά και ειδικότερα τον Σύριζα. Τυχαίο; Δε νομίζω…
Αν οι αρχιερείς της μίζας, της διαπλοκής και των μυστικών κονδυλίων που οδήγησαν την Ελλάδα σε πτώχευση, νομίζουν πως μπορούν να ανασύρουν τρομολαγνείες του παρελθόντος και να κάνουν τον κόσμο να ξεχάσει την ανεργία, την ανασφάλεια, τη μείωση του βιοτικού επιπέδου, τις καθημερινές αυτοκτονίες και το ξεπούλημα του εθνικού πλούτου που αυτοί προκάλεσαν, πλανώνται πλάνην οικτράν.
Η τρομοκρατία τους δεν θα ανακόψει την ελπίδα.»

Και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Πάνος Σκουρλέτης επιτέθηκε στην Ντόρα Μπακογιάννη υποστηρίζοντας ότι «έχουν περάσει 10 χρόνια από τη δίκη της 17Ν και τότε δεν υπήρχε καν ο ΣΥΡΙΖΑ, η αήθης και επικίνδυνη επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί συνειρμούς για σχέσεις του κόμματος με την τρομοκρατία».