Ανατρέπουν την υπόθεση δολοφονίας του Πάυλου Φύσσα δύο μάρτυρες

ÐÅÉÑÁÉÁÓ-ÓõãêÝíôñùóç óôï óçìåßï ôçò äïëïöïíßáò 34÷ñïíïõ óôï Êåñáôóßíé.(EUROKINISI-ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ)

Ανατρεπτικές καταθέσεις έδωσαν δύο μάρτυρες, σχετικά με την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, αφού σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Φύσσα, υποστηρίζουν ότι ο Γιώργος Ρουπακιάς δεν έφτασε μόνος του στον τόπο του εγκλήματος, αλλά μαζί με έναν άλλον άνδρα με ξυρισμένο κεφάλι.

Αρχικά ο δικηγόρος, κ. Μαραγκός δήλωσε: «Με μια πρόχειρη ανάγνωση δεν με ικανοποιούν οι προανακριτικές καταθέσεις. Υπάρχουν κενά που είμαι βέβαιος ότι θα τα συμπληρώσει η ανακρίτρια. Υπάρχουν αντιφάσεις στις καταθέσεις και αυτές θέλουμε να διευκρινίσουμε στο πώς συνέβη το περιστατικό μέσα και έξω από το μαγαζί».

«Η πλευρά του δράστη αναφέρει συμπλοκή, ενώ μια άλλη πλευρά ανθρώπων λέει ότι δεν υπήρξε συμπλοκή. Επίσης, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή δεν υπήρξε κανένα στοιχείο πάλης. Υπήρχε μια παρέα αντιχρυσαυγιτών μέσα στο μαγαζί, όπου ήταν και χρυσαυγίτες, χωρίς να υπάρχει λεκτικό επεισόδιο. Ότι γίνεται, γίνεται έξω, με ομάδες που έχουν καταφτάσει» συνέχισε.
Αμέσως μετά αποκάλυψε: «Υπάρχουν δυο αντιφατικές καταθέσεις που αναφέρουν ότι ο δολοφόνος συνοδευόταν από έναν άνδρα με ξυρισμένο κεφάλι…».

Επιπλέον, στο Άρειο Πάγο κατέθεσαν και οι επικεφαλείς ενώσεων μεταναστών οι οποίοι έκαναν σημαντικές καταγγελίες για τις βιαιοπραγίες, που είχαν υποστεί από μέλη της Χρυσής Αυγής.