Ανακοίνωσε Ελευθερόπουλο

Το αουτσάιντερ κέρδισε την «κούρσα» με το φαβορί και, πλέον, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, είναι ο νέος τεχνικός του Πανιωνίου και όχι ο Παύλος Δερμιτζάκης, όπως διαφαινόταν.

Οι διοικούντες τον Πανιώνιο είχαν στη λίστα, τους δύο νεαρούς προπονητές, με τις πιθανότητες να λένε… Δερμιτζάκης. Τελικά, τα δεδομένα ανατράπηκαν και ο Ελευθερόπουλος θα ντεμπουτάρει σε ομάδα Α’ Εθνικής, με το σύλλογο της Νέας Σμύρνης.

Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε, την Τρίτη (29/5) την πρόσληψή του:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την επιστροφή του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στις τάξεις της, αυτή τη φορά από το πόστο του προπονητή της ομάδας», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Το διοικητικό συμβούλιο, μετά από κοινή εισήγηση του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Λάζαρου Κουτλίδη και του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ Βαγγέλη Σουφλέρη, επέλεξε ομόφωνα τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, θεωρώντας πως ο επαγγελματισμός του, το ήθος του και η φιλοσοφία του για το ποδόσφαιρο ταιριάζουν απόλυτα με αυτές του συλλόγου, κάτι που άλλωστε είχε αποτυπωθεί και στην αντίστοιχη ανακοίνωση που είχε εκδοθεί όταν τον Γενάρη είχε αποφασίσει να τερματίσει την πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα.

Η παρουσίαση του νέου τεχνικού, θα γίνει το αμέσως προσεχές διάστημα, σε μέρα και ώρα που θα οριστεί».