Αηδία: Έλληνας υπουργός διαπομπεύει ιερόδουλες

Επίθεση κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, για τη δημοσίευση των στοιχείων των εκδιδόμενων γυναικών που βρέθηκαν θετικές στον ιό HIV, έκανε η γερμανική εφημερίδα Bild, βάζοντας μάλιστα ως τίτλο στο άρθρο της «Αηδία: Έλληνας υπουργός διαπομπεύει ιερόδουλες».

Αναφέροντας ότι  η Ελλάδα γνωρίζει πλέον ότι οι συγκεκριμένες γυναίκες είναι οροθετικές, γίνεται αναφορά σε «βρώμικη προεκλογική εκστρατεία».

«Λίγες μόλις μέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές της χρεοκοπημένης χώρας, διαπομπεύονται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης οι άρρωστες αυτές γυναίκες, ενώ θεωρείται και επίτευγμα των ελληνικών αρχών», σημειώνεται.

Ακόμη, στρέφοντας την προσοχή στο Μ.Χρυσοχοΐδη, ασκεί καυστική κριτική σχετικά με τις ενέργειές του: «Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη υπερασπίστηκε αυτή την επαίσχυντη διαδικασία εις βάρος των άτυχων γυναικών».

Από μεριάς του, ο υπουργός απάντησε: «Η δημοσίευση των φωτογραφιών είναι νόμιμη. Οι άνδρες που ήρθαν σε επαφή με εκδιδόμενες, θα πρέπει να συνειδητοποιούν τον κίνδυνο».

Κλείνοντας το άρθρο της η εφημερίδα γράφει: «Φαίνεται ότι λόγω της άθλιας οικονομικής κατάστασης της χώρας, ο υπουργός τους, επέλεξε έναν τόσο φθηνό τρόπο, να μαζέψει ψήφους».