Αγρότης απείλησε να κάψει κατάστημα της ΔΕΗ γιατί του έκοψαν το ρεύμα

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας σε κατάστημα της ΔΕΗ στην Κατερίνη, όταν  48χρονος απείλησε να βάλει φωτιά, επειδή η επιχείρηση του έκοψε το ρεύμα, λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών.

Αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, ακινητοποίησαν τον 48χρονο και τον συνέλαβαν, χωρίς να κάνει πράξη την απειλή του. Ο συλληφθείς κρατείται με τις κατηγορίες της απόπειρας εμπρησμού και της διατάραξης οικιακής ειρήνης.
 
Όπως έγινε γνωστό, ο άνδρας πήγε αρχικά γύρω στη 1 μετά το μεσημέρι στο κατάστημα, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Ειρήνης, ζητώντας από τους υπαλλήλους της ΔΕΗ να επανασυνδέσουν το ηλεκτρικό ρεύμα στο σπίτι του.
 
Όταν εισέπραξε αρνητική απάντηση, έφυγε από το σημείο για να επιστρέψει 20 λεπτά αργότερα, αυτή τη φορά κρατώντας ένα πλαστικό δοχείο με βενζίνη. Αφού άδειασε τη βενζίνη στο δάπεδο, απείλησε -μπροστά στα έντρομα μάτια υπαλλήλων και πελατών να βάλει φωτιά.
 
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που ειδοποιήθηκαν για το επεισόδιο, κατέφτασαν επί τόπου και συνέβαλαν τον 48χρονο. Κατά πληροφορίες, πρόκειται για αγρότη, ενώ το ποσό που φαίνεται ότι χρωστάει στη ΔΕΗ από προηγούμενους λογαριασμούς ανέρχεται σε 2.620 ευρώ.