Άδειασε η μπαταρία απο το κινητό, ή το tablet; Σας προτείνουμε την πιο γρήγορη λύση!

iPhone_battery_0

Πόσες φορές σας έχει τύχει να «ξεμείνει» από μπαταρία το smartphone, ή tablet σας; Ή ακόμα χειρότερα, δεν έχει τύχει να δείτε πως η μπαταρίας της συσκευή σας βρίσκεται σε αυτό το απελπιστικό σημείο, λίγο πριν φύγετε για κάποιο ραντεβού;
Ναι ένας καλός λόγος για να απελπιστείτε είναι όταν ξεμένετε από μπαταρία, αλλά όπως φαίνεται μάλλον υπάρχει λύση! Ανεξάρτητα του λειτουργικού της συσκευής σας, ή αν είναι smartphone, ή tablet, υπάρχει η δυνατότητα να την φορτίστε μέχρι και 50% πιο γρήγορα.

Λοιπόν, είναι τόσο απλό που είναι σχεδόν χαζό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να θέσετε την συσκευή σας σε λειτουργία πτήσης (Airplane/Flight mode) όσο την φορτίζετε. Με αυτό τον τρόπο αποθηκεύετε όλη την ενέργεια στην μπαταρία σας και ελαχιστοποιείτε την ταυτόχρονη κατανάλωση. Άρα, φορτίζει πιο γρήγορα η συσκευή σας.
Αντιθέτως, φορτίζοντας το smartphone σας σε κανονική κατάσταση, ναι μεν λαμβάνει «ενέργεια» από το φορτιστή, αλλά παράλληλα συνεχίζει να καταναλώνει ενέργεια για να «θρέψει» όλες τις εφαρμογές που τρέχουν.