32χρονη μητέρα έκλεψε τρόφιμα για τα παιδιά της

Ποινική δίωξη για κλοπή άσκησε ο εισαγγελέας Ηρακλείου Κρήτης σε βάρος της 32χρονης μητέρας, που συνελήφθη χθες Πέμπτη, να κλέβει τρόφιμα από σούπερ μάρκετ.

Η 32χρονη μητέρα παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, ενώ μιλώντας στους δημοσιογράφους  είπε ότι ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο, διότι βρέθηκε σε απόγνωση, καθώς η οικογένειά της αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και δεν μπορεί να θρέψει τα παιδιά της.

«Ήμουν σε απόγνωση, απελπισμένη, πεινούσαν τα παιδιά μου» ανέφερε, τονίζοντας ότι έχει μετανιώσει για την πράξη της και ότι δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τα δύο παιδιά της.

Σύμφωνα με το δελτίο, από το κατάστημα πήρε χωρίς να πληρώσει, δύο κουτιά γάλα μακράς διάρκειας, ένα κουτί φρέσκο γάλα και ένα παγωτό.

Μετά την έκταση που πήρε το θέμα, η ιδιοκτήτρια εταιρεία του σούπερ μάρκετ εμφανίστηκε σήμερα διατεθειμένη να μην ζητήσει την δίωξη της γυναίκας, με την προϋπόθεση ότι η 32χρονη θα καταθέσει έγγραφη δήλωση, στην οποία θα αναφέρει λεπτομερώς τους λόγους που την οδήγησαν στο να διαπράξει κλοπή.