Φαίη Σκορδά: Μίνι απόδραση στην Πάτρα για επαγγελματικούς λόγους!

Μπορεί το Σαββατοκύριακο να είναι αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στα δύο αγγελούδια της – τον Δημήτρη και τον Γιάννη – αλλά η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να ταξιδέψει για λίγες ώρες μέχρι την Πάτρα, για επαγγελματικούς λόγους. Η αγαπημένη παρουσιάστρια βρέθηκε στο Anniversary Party για τα 20 χρόνια γνωστού καταστήματος υποδημάτων και ανέλαβε τον ρόλο της οικοδέσποινας!

Η παρουσιάστρια του Πρωινού έκλεψε τις εντυπώσεις με την chic εμφάνισή της και δεν σταμάτησε να χαμογελάει αλλά και να φωτογραφίζεται με τους θαυμαστές της. Η Φαίη Σκορδά καλωσόρισε με μεγάλη χαρά τον κόσμο της Πάτρας που βρέθηκε από πολύ νωρίς στο κατάστημα για να κάνει τις αγορές του και να ευχηθεί στον ιδιοκτήτη Γιάννη Μιχαηλίδη. Πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ, η γνωστή παρουσιάστρια δοκίμασε τη νέα συλλογή παπουτσιών και έκανε τα ψώνια της, λίγο πριν επιστρέψει στην πρωτεύουσα και στο πόστο της στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ANT1.

Δες τις φωτογραφίες:

Με τον Χάρη Σιανίδη

Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς είχε αναλάβει η Μάγκυ Χαραλαμπίδου ενώ το παρών έδωσαν προσωπικότητες της επιχειρηματικής και δημοσίας ζωής της όμορφης Πάτρας. Τη διοργάνωση της εκδήλωσης ανέλαβε μάλιστα ο καλός φίλος της Φαίης, Χάρης Σιανίδης και η “Beautiful People”.

Με την Άννα Μαρία Ρογδάκη

Χάρης Σιανίδης-Νάσια Μιχαηλίδη-Φαίη Σκορδά-Γιάννης Μιχαηλίδης

Πηγή : newsit.gr