Τραμπουκισμοί σε μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Σύμφωνα με τα μέλη του κόμματος, ομάδες ανθρώπων που είναι υποστηρικτές ακροδεξιάς παράταξης, προπηλάκισαν μέλη της και έκλεψαν προεκλογικό υλικό στις Πατέλες και την Αλικαρνασσό.

«Το βράδυ της Πρωτομαγιάς έγινε και στο Ηράκλειο αυτό που απευχόμασταν αλλά και ως ένα βαθμό δυστυχώς περιμέναμε. Δυο κλιμάκια της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α, συγκεκριμένα στις Πατέλες και στην Αλικαρνασσό, δέχτηκαν φραστική επίθεση, απειλές και προπηλακισμούς από ομάδες φασιστοειδών της «Χρυσής Αυγής» -νοσταλγών του Χίτλερ, οι όποιοι κατέστρεψαν και προεκλογικό υλικό κατά τη διάρκεια προεκλογικής εξόρμησης.

Όπως πριν λίγες μέρες ο περήφανος λαός της Βιάννου και των Κουνάβων σύσσωμος απαγόρευσε στη «Χρυσή Αυγή» να κάνει προεκλογική εκδήλωση στα μέρη τους, έτσι και οι εργαζόμενοι και η νεολαία του Ηρακλείου πρέπει να απομονώσουν και να καταδικάσουν αποφασιστικά αυτές τις ομάδες που δρουν σαν μακρύ χέρι του κράτους και του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΕΕ-ΔΝΤ, συμπληρώνοντας τους επίσημους κατασταλτικούς μηχανισμούς στην «δια ροπάλου» εφαρμογή των πιο αντιλαϊκών πολιτικών. Και στις εκλογές της 6ης Μάη και παντού.

Σαν ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. δηλώνουμε για ακόμη μια φορά ότι αυτές οι πρακτικές δε μας πτοούν, δε μας φοβίζουν, δε μας τρομοκρατούν. Αντιθέτως, μας κάνουν πιο αποφασιστικούς στον αγώνα μας για κοινωνική απελευθέρωση της εργαζόμενης πλειοψηφίας. Ο ελληνικός λαός έχει ζήσει το φασισμό και τον έχει τσακίσει. Είμαστε σίγουροι ότι θα το ξανακάνει όποτε χρειαστεί».

Πηγή: Cretalive.gr