ΠΑΟΚ – Σαββίδης: «Ω Αθηναίοι σας καλώ να είστε πιο έξυπνοι»

Ο ΠΑΟΚ είναι και τυπικά πρωταθλητής Ελλάδας, με τον ιδιοκτήτη του, Ιβάν Σαββίδη, να «πλέει σε πελάγη ευτυχίας» μετά την κατάκτηση του τίτλου και να ευχαριστεί τους πάντες για την επιτυχία.

Η δήλωση Σαββίδη στη Nova

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν μαζί μας και πορευτήκαμε μαζί. Είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσουμε τι έχει συμβεί. Να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν στο γήπεδο και εκτός γηπέδου και να κάνω βαθιά υπόκλιση σε όσους αγαπούν τα ασπρόμαυρα χρώματα και θέλω να πω ότι έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και θέλω να ζητήσω ψυχραιμία και υπομονή και όλα είναι μπροστά.»

Λίγο αργότερα, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ μίλησε στο OPEN κι αναφέρθηκε σε συμμαχίες που έγιναν απέναντι στον Δικέφαλο, ρίχνοντας τα «καρφιά» του στις αθηναϊκές ομάδες.

«Εμείς βάζουμε τα θεμέλια και θα ήθελα να πιστέψω ότι είναι η αρχή των μεγάλων κατορθωμάτων μας. Σε αυτήν τη χρονιά, δείξαμε πως μπορούμε να ενωθούμε γύρω από το στόχο μας. Δείξαμε πως μπορούμε να προχωρούμε ως μια οικογένεια, κάνοντας ο καθένας τη δουλειά του.

Εμείς ήμασταν ανοικτοί σε συνεργασία και κάθε μέρα το αποδεικνύαμε, αλλά οι άλλοι ενώθηκαν απέναντι μας. Αυτό εμάς, μας κάνει πιο δυνατούς. Δε θα μας τρομάξει. Μου ήρθε μια σκέψη του Περικλή. Περίπου 5ος αιώνας π.Χ. είπε:

«Ω Αθηναίοι σας καλώ να είστε πιο έξυπνοι. Να έχετε πιο καθαρό μυαλό». Γι’αυτό κι εγώ σήμερα καλώ την Αθήνα να έχει πιο καθαρό μυαλό. Τους ευχαριστώ. Αυτοί ενώνονται και κάνουν εμάς πιο δυνατούς!»

Πηγή : newsit.gr