Οργή για Μπαλάσκα! Οι συνδικαλιστές στα κάγκελα, εκείνος αμετανόητος

Έντονες αντιδράσεις στον χώρο των αστυνομικών έχουν ξεσπάσει μετά τις σημερινές δηλώσεις του συνδικαλιστή Σταύρου Μπαλάσκα. Μόνο που παρά τις αντιδράσεις, εκείνος επανέλαβε την εξοργιστική δήλωση πως ο αστυνομικός ληστής θα περάσει «ωραία» στη φυλακή!

Αναφερόμενος στη σύλληψη του αστυνομικού, ο οποίος με την χρήση του υπηρεσιακού του όπλου είχε καταφέρει να “ρημάξει” πρατήρια καυσίμων και περίπτερα, ο Σταύρος Μπαλάσκας προχώρησε σε δηλώσεις που χαρακτηρίζονται άκρως προσβλητικές.

Πηγές από τον συνδικαλιστικό κλάδο των αστυνομικών του ζητούν ν’ ανακαλέσει εδώ και τώρα με την δήλωση του «όταν είσαι όμορφος και είσαι και αστυνομικός, να το ακούν και οι συνάδελφοί, περνάς “ωραία”. Θα περάσει πάρα πολύ “ωραία” μέσα στη φυλακή» να θεωρείται απαράδεκτη.

Όπως αναφέρει στο newsit.gr μέλος του συνδικαλιστικού κλάδου των αστυνομικών ο Σταύρος Μπάλασκας ξέχασε πως υπάρχει δικαιοσύνη και πως δεν είναι σωστό να λέγονται τέτοια λόγια από ένα συνδικαλιστικό όργανο. «Υπάρχει δικαιοσύνη δεν είμαστε εδώ για να δικάσουμε εμείς κανέναν. Αυτά δεν είναι λόγια συνδικαλιστή, λυπάμαι. Δεν μας εκφράζουν τέτοιου τύπου ρητορείες, ότι επειδή είναι ωραίο αγοράκι ο αστυνομικός θα περάσει καλά στη φυλακή, τότε να το διαλύσουμε το κράτος.

Φυσικά και υπάρχουν αντιδράσεις στον κλάδο των αστυνομικών μετά τις δηλώσεις αυτές. Δεν δικάζουμε εμείς και δεν είναι σωστό από έναν εκπρόσωπο των αστυνομικών και ειδικότερα της ΠΟΑΣΥ να λέγονται τέτοια λόγια» αναφέρει και προσθέτει: «Ήθελε να περάσει ένα μήνυμα ότι οι αστυνομικοί δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες και σφάλματα, αλλά ο τρόπος που επέλεξε να το κάνει ήταν απαράδεκτος, ενώ δεν ταιριάζει σε συνδικαλιστή».

Μπαλάσκας: Το ξανάπε!

Μόνο που φαίνεται ότι οι αντιδράσεις αυτές δεν… φτάνουν στον Σταύρο Μπαλάσκα. Ο οποίος, μετά την πρωινή του εμφάνιση στον ΑΝΤ1, πήγε και στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και επανέλαβε τα όσα είπε νωρίτερα!

Μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΙ, ο Σταύρος Μπαλάσκας δεν πήρε πίσω ούτε κόμμα απ’ όσα είπε και προκάλεσαν οργισμένες αντιδράσεις. «Θα περάσει όμορφα στη φυλακή, γιατί υπάρχουν άγραφοι νόμοι στις φυλακές. Ίσως δεν θα έπρεπε να υπάρχουν μέσα στη δημοκρατία μας, δυστυχώς όμως παγκοσμίως υπάρχουν για τους παιδεραστές και για τους ληστές αστυνομικούς. Δεν είναι δικό μου θέμα».

Αν και δήλωσε κατά τέτοιων πράξεων, ο Σταύρος Μπαλάσκας πρόσθεσε: «Η τακτική αυτή που ακολουθείται στις φυλακές είναι γεγονός. Για οποιονδήποτε βρώμικο και βρωμιάρη αστυνομικό μπαίνει στη φυλακή έχουμε επεισόδια, βιασμών και ξυλοδαρμών, τα κατακρίνουμε αλλά δυστυχώς συμβαίνει».

Πηγή : newsit.gr