Οδηγούσε καπνίζοντας χασίς με το μωρό στο παιδικό κάθισμα!

Συχνά αστυνομικοί σε μπλόκα, ειδικά στα μεταμεσονύχτια, βρίσκονται αντιμέτωποι με σωρεία περίεργων αλλά και επικίνδυνων περιστατικών, ωστόσο το συγκεκριμένο τους έκανε να «βγουν από τα ρούχα» τους με την ανευθυνότητα του νεαρού που μάλλον βιάσθηκε να αναλάβει τον ρόλο του πατέρα…

Στη σύλληψη 21χρονου, προχώρησαν τα ξημερώματα σήμερα μέλη της Αστυνομίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, περί την 01:10π.μ. σήμερα, μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου, κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου, σε δρόμο στο Παραλίμνι, ανέκοψαν αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος. Εντός του οχήματος, βρισκόταν επίσης, εντός παιδικού καθίσματος, το παιδί του 21χρονου, ηλικίας τεσσάρων μηνών!

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι από το όχημα αναδυόταν, έντονη μυρωδιά κάνναβης. Ακολούθησε έρευνα στο όχημα, από μέλη της ΥΚΑΝ, που κλήθηκαν στη σκηνή, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια ένα μισοκαπνισμένο, χειροποίητο τσιγάρο, που περιείχε κάνναβη, καθώς μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα κάνναβης, βάρους 25 γραμμαρίων περίπου.

Ο 21χρονος και το ανήλικο παιδί του οδηγήθηκαν στην οικία του, όπου το βρέφος παραδόθηκε στην μητέρα του και στη συνέχεια διενεργήθηκε έρευνα χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε.

Στη συνέχεια ο 21χρονος, μεταφέρθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου), όπου υποβλήθηκε σε έλεγχο νάρκωτεστ, με θετική ένδειξη.

Ακολούθως τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου) και ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου, διερευνούν την υπόθεση.

Πηγή : newsit.gr