Μεξικό: Νεκρή σε ξενοδοχείο η Μις Ουρουγουάη – Το πτώμα βρέθηκε στο μπάνιο

Πρόκειται τη σορό της Μις Ουρουγουάη 2006 που σύμφωνα με τις αρχές στο Μεξικό βρέθηκε νεκρή σε ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης με τις εισαγγελικές αρχές να διενεργούν έρευνα για ανθρωποκτονία.

Το πτώμα της Φατίμα Ντάβιλα βρέθηκε «στη μπανιέρα» δωματίου ξενοδοχείου στο κέντρο της πρωτεύουσας, όπως ανέφερε προσκείμενη στην έρευνα με την οποία επικοινώνησε το Γαλλικό Πρακτορείο.

Το μοντέλο, 31 ετών, «ουρουγουανής εθνικότητας, αφίχθη την 23η Απριλίου στο Μεξικό» και δήλωσε ότι επρόκειτο να δώσει συνέντευξη ενόψει της ενδεχόμενης πρόσληψής της, εξηγείται σε ανακοίνωση των εισαγγελικών αρχών.

Η Φατίμα Ντάβιλα είχε στεφθεί Μις Ουρουγουάη το 2006 και είχε εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος στις ΗΠΑ την ίδια χρονιά. Είχε επίσης συμμετάσχει στον διαγωνισμό Μις Κόσμος το 2008.

Τα τελευταία χρόνια στο Μεξικό έχουν αναφερθεί πολλά κρούσματα γυναικών που παρασύρονται να πάνε στη χώρα με ψευδείς προσφορές εργασίας στον χώρο του modeling. Σε πολλές από αυτές τις υποθέσεις, νέες εκβιάζονται για να ενταχθούν σε δίκτυα πορνείας. Πολλές από αυτές έχουν δολοφονηθεί.

Να σημειωθεί πως πάνω από επτά γυναίκες δολοφονούνται κάθε ημέρα στο Μεξικό, κατά πρόσφατα στοιχεία του ΟΗΕ.

Πηγή : newsit.gr