Μαρέβα Γκραμπόβσκι: “Ευχαριστούμε βασίλισσα Ελισάβετ για ένα υπέροχο βράδυ”!

Όλα τα φώτα έπεσαν χθες, Τρίτη 03.12.2019, στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Η βασίλισσα Ελισάβετ έπαιζε… στην έδρα της και υποδέχθηκε τους ηγέτες των χωρών – μελών του ΝΑΤΟ, που βρέθηκαν στο Λονδίνο για την Σύνοδο Κορυφής της Συμμαχίας. Όλοι έβαλαν τα… καλά τους, μεταξύ των οποίων και ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από την σύζυγό τουΜαρέβα Γκραμπόβσκι. Οι δυο τους απαθανατίστηκαν δίπλα στην βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ μαζί τους βρίσκονταν και ο ΓΓ του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλντενμπεργκ.

Μια μέρα μετά, λοιπόν, η σύζυγος του Έλληνα πρωθυπουργού ευχαρίστησε την βασίλισσα της Αγγλίας για “ένα υπέροχο βράδυ στο παλάτι του Μπάκιγχαμ”, όπως χαρακτηριστικά έγραψε στην ανάρτησή της.

Εν τω μεταξύ, μέσα από μια σειρά αναρτήσεων στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Twitter η βασίλισσα Ελισάβετ μας έβαλε χθες… μέσα στην δεξίωση.

Σε μια από αυτές, μάλιστα, απεικονίζεται και το πρωθυπουργικό ζεύγος της Ελλάδας.

Παράλληλα, κατά την διάρκεια της βραδιάς, οι εικόνες μέσα από την δεξίωση έβλεπαν το “φως” της δημοσιότητας και αποκάλυπταν τόσο τα “πηγαδάκια”…βασίλισσα Ελισάβετβασίλισσα Ελισάβετ

…όσο και το backstage της οικογενειακής φωτογραφίας!

βασίλισσα Ελισάβετ

Δείτε το πρωθυπουργικό ζεύγος με την Βασίλισσα Ελισάβετ

Μητσοτάκης

Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόβσκι έφτασαν με αυτοκίνητο, με την σύζυγο του Έλληνα πρωθυπουργού να επιλέγει ένα μακρύ φόρεμα, με σκούρα πράσινη απόχρωση.

Πηγή : newsit.gr