Μακεδονία: Που στηρίζεται η κυβέρνηση για να περάσει η συμφωνία με τα Σκόπια – Τι θα κάνει ο Πάνος Καμμένος;

Ο Πάνος Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μπορεί να μην στηρίξουν στη Βουλή τη συμφωνία με τα Σκόπια, αντιδρώντας στον όρο Μακεδονία, ωστόσο η κυβέρνηση μοιάζει να προσβλέπει στις ψήφους άλλων βουλευτών, από άλλα κόμματα.
Είναι χαρακτηριστική η φράση του Νίκου Κοτζιά στη χθεσινή του συνέντευξη πως “το θέμα στη Βουλή είναι η πλειοψηφία των βουλευτών, όχι των κομμάτων. Πιστεύω ότι θα βρεθεί η πλειοψηφία να στηρίξει τη λύση”.
Πολλοί είναι εκείνοι που λένε ότι το κυβερνητικό στρατόπεδο προσβλέπει σε ψήφους από την πλευρά του Κινήματος Αλλαγής. Άλλωστε και ο κ. Κοτζιάς ανέφερε πως η συμφωνία που θα φέρει η κυβέρνηση είναι πολύ καλύτερη από όποια επιχείρησαν στο παρελθόν κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και έτσι η κ. Γεννηματά δεν θα έχει κανέναν λόγο να μην την ψηφίσει.
Αρκετοί είναι εκείνοι που ήδη κάνουν προσθαφαιρέσεις. Αφαιρούν δηλαδή από την κυβερνητική πλειοψηφία τις ψήφους των ΑΝΕΛ και προσθέτουν ψήφους βουλευτών από το Κίνημα Αλλαγής.
Σε κάθε περίπτωση πολλά θα κριθούν σήμερα από τα λεγόμενα του Πάνου Καμμένου στη συνέντευξη που θα παραχωρήσει στις 11:00 στα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Πηγή : newsit.gr