Επίσκεψη Ράιχενμπαχ στο ΥΠΕΚΑ

Ο επικεφαλής επικεφαλής της Ομάδας Δράσης για την Ελλάδα, Χορστ Ράιχενμπαχ επισκέφτηκε σήμερα το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνάντησης του με τον υπουργό Ευάγγελο Λιβιεράτο, η συζήτηση επικεντρώθηκε σε τρεις βασικούς τομείς συνεργασίας, τη διαχείριση των απορριμμάτων, τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και το Κτηματολόγιο.
Ο κ Ράιχνμπαχ εξερχόμενος από τη συνάντηση δήλωσε «Αυτά είναι τρία θέματα πολύ μεγάλη σημασίας τα οποία θα επηρεάσουν σημαντικά την ανάπτυξη της Ελλάδας» και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την συνέχιση της συνεργασία του με τον υπουργό.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Ευ. Λιβιεράτος αφού υπενθύμισε ότι η ομάδα του κ. Ράιχενμπαχ έχει έρθει στη χώρα μας έπειτα από προτροπή της Ελληνικής Κυβέρνησης, «ώστε να βοηθήσει στη διατύπωση κάποιων νέων προτάσεων για τα θέματα που αναφέρονται στο περιβάλλον, στην ενέργεια και τη διαχείριση του χώρου», διευκρίνισε πως η σημερινή συνάντηση έγινε «σε πολύ καλό κλίμα με πλήρη αντίληψη των προβλημάτων» και εξέφρασε την πεποίθηση ότι «αυτή η καλή συνεργασία με την task force θα συνεχίσει και στο μέλλον».