Ελένη Φουρέιρα: Όλες τις λεπτομέρειες για το beauty look της

Αρκεί να έχεις δει έστω και ένα λεπτό από κάποιο βίντεο κλιπ της Ελένης Φουρέιρα για να καταλάβεις ότι έχει γεννηθεί γι’αυτό. Αν δε, έχει τύχει να την παρακουθήσεις ποτέ live ξέρεις πως η Ελένη Φουρέιρα έχει πάει στην Eurovision όχι για να παίξει, αλλά για να κερδίσει το παιχνίδι!

Αυτό τουλάχιστον το πέτυχε ήδη στον κόσμο της ομορφιάς. Γιατί σήμερα το πρωί δέκα εκατομμύρια #beautyjunkie την γνώρισαν για τα καλά! Ας πάρω τα πράγματα από την αρχή: η Nikki Tutorials είναι μια από τις σημαντικότερες beauty influencers παύλα youtubers στον κόσμο με 10.1m followers στο instagram της. Η ίδια, λοιπόν, λίγες ώρες πριν αφιέρωσε στην Ελένη Φουέιρα περίπου δέκα stories στα οποία έλεγε πόσο συγκλονιστικά όμορφη και sexy είναι και καλούσε τον κόσμο της ομορφιάς να ψηφίσει Κύπρο.

Σου παραθέτω δύο από τα πολλά βίντεο παρακάτω για να έχεις μια σχετική εικόνα.

Σε αυτήν εδώ τη στήλη γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ένα σημαντικό μέρος της επιτυχίας μιας διάσημης (είτε μιλάμε για το Met Gala, είτε για τη Eurovision!) είναι το glam squad της, δηλαδή οι άνθρωποι που επιμελούνται το μακιγιάζ και τα μαλλιά της και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι πολλές διάσημες έχουν ως κολλητό τον άνθρωπο/ τους ανθρώπους που επιμελούνται το look τους. Φέρε στο νου σου το δίδυμο Kim Kardashian- Mario Dedivanovic. Για την Ελένη Φουρέιρα αυτοί οι άνθρωποι είναι ο Παντελής Τουτουντζής και ο Χρήστος Μπαϊραμπάς. Ο Χρήστος Μπαϊραμπάς και ο Παντελής Τουτουντζής που επιμελούνται το hair styling και το μακιγιάζ της, αντίστοιχα. Φυσικά και επικοινώνησα μαζί τους για extra details πέρα από το προφανές: ότι η Ελένη Φουρέιρα είναι εκρηκτική έτσι κι αλλιώς, αλλά ειδικότερα με αυτό το μακιγιάζ και αυτά τα μαλλιά που έχουν επιλέξει για την σκηνική της παρουσία. Πώς έγιναν, ποια ήταν η κεντρική ιδέα, ποια προϊόντα χρησιμοποιήσαν για αυτό το αποτέλεσμα αλλά και πώς ένιωσαν για τα insta stories που έκανε η διασημότερη περσόνα στον κόσμο του beauty; Be our guest!

Πηγή : newsit.gr