Γιώργος Μαζωνάκης: Η εντυπωσιακή τούρτα που του ετοίμασε ο σύντροφος της αδελφής του!

Τα γενέθλιά του γιόρτασε ο Γιώργος Μαζωνάκης, στο Zonars – bar restaurant, το βράδυ της Τρίτης 6 Μαρτίου μαζί με λαμπερούς καλεσμένους και αγαπημένους φίλους και φυσικά την αδελφή του Βάσω Μαζωνάκη. Μάλιστα, εκείνη με τη βοήθεια του συντρόφου της και γνωστού pastry chef Δημήτρη Μακρυνιώτη ανέλαβαν τα ξεχωριστά κεράσματα για τους καλεσμένους, αλλά και την εντυπωσιακή τριώροφη τούρτα του τραγουδιστή.

Ως γνήσιος οικοδεσπότης, μάλιστα, ο Γιώργος Μαζωνάκης υποδέχτηκε προσωπικά όλους τους καλεσμένους στην είσοδο του Zonars, όπως τους είχε υποσχεθεί! Ανάμεσα στους καλεσμένους, ήταν η Μαριάννα Λάτση, το ζεύγος Κουτσολιούτσου, ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη, η Τάμτα, ο Αντώνης Σρόιτερ, ο Μπάμπης Στόκας, η Μαργαρίτα Μάτσα, ο Μίλτος Καμπουρίδης με τη Μαρίνα Βερνίκου, και πολλοί άλλοι.

 

Η διακόσμηση του χώρου ήταν στις αποχρώσεις του χρυσού και του μαύρου, με μπαλόνια να κυριαρχούν. Ενώ, υπήρχε και ένα ειδικά διαμορφωμένο stage. Το highlight της βραδιάς, όμως, ήταν η εντυπωσιακή τούρτα που ετοίμασε ο σύντροφος της αδελφής του και τον έκανε να χαρεί πολύ!

Πηγή : newsit.gr