Γιαννακόπουλος: «Έχω μετανιώσει για την αντίδραση μου με Σπανούλη»

Το τεύχος του «All Star Basket» Μαρτίου που κυκλοφορεί την Τετάρτη 7/3 φιλοξενεί μεγάλη συνέντευξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, εκεί όπου ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός απαντάει σε αρκετά ερωτήματα.

Μεταξύ αυτών… η κόντρα του με την Euroleague και με τους αδερφούς Αγγελόπουλους αλλά και το περιστατικό με τον Βασίλη Σπανούλη στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ -τον Μάιο του 2015- για το οποίο έχει μετανιώσει.

Μάλιστα, από τα λεγόμενα του  κ. Γιαννακόπουλου δεν έλειπε και το χιούμορ και πιο συγκεκριμένα τη στιγμή που αναφέρθηκε στο αν θα ακολουθούσε στο Instagram τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

Αποσπάσματα από συνέντευξη που έδωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο περιοδικό All Star Basket:

-Για τη διένεξη με την Euroleague και τον Τζόρντι Μπερτομέου…

«Καμία προσωπική αντιπαράθεση δεν έχω με τον Τζόρντι. Η βασική μας διαφωνία με την EuroLeague είναι η μη ισότιμη αντιμετώπιση όλων των σωματείων σε διάφορα επίπεδα».

-Τυχόν αποχώρησή σας από την Euroleague δεν θα έχει άμεσο αντίκτυπο και στο πρεστίζ του συλλόγου αλλά και στα οικονομικά θέματα; Έχετε ζυγίσει τυχόν κέρδη και ζημιές αυτής της κίνησης;

«Διαφωνώ ότι θα πληγεί το πρεστίζ του συλλόγου και βεβαίως όλα τα έχω μελετήσει. Σύντομα θα έχουμε εξελίξεις».

-Θεωρείτε ανέφικτο ένα moratorium με τους αδελφούς Αγγελόπουλους, ώστε, εάν όχι να συνεργαστείτε και να συμπορευθείτε, τουλάχιστον να μη βρίσκεστε σε μόνιμη πολεμική διαμάχη;

«Παρόλο που εκείνοι ξεκίνησαν την αντιπαράθεση επιτιθέμενοι άνευ λόγου και αιτίας σε εμένα, μετά τον νικηφόρο για τον Παναθηναϊκό τελικό Κυπέλλου τη σεζόν 2012-13, έχω κάνει επανειλημμένες προσπάθειες και ατελείωτες υπερβάσεις, ώστε να υπάρξει το moratorium που αναφέρετε. Αυτό το γνωρίζει καλά όλος ο μπασκετικός κόσμος. Αυτά τα παιδιά δεν έχουν μάθει να χάνουν και απ’ ότι φαίνεται, δεν θα μάθουν ποτέ».

-Θα κάνατε follow στο Instagram τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο;

«Αδύνατον να πιστέψω πλέον ότι όντως ο λογαριασμός RED3POINTER είναι ο Παναγιώτης, αφού δεν ξέρει να σουτάρει…».

-Έχετε μετανιώσει ποτέ για κάποια αντίδρασή σας εν βρασμώ; Κάτι που μόλις έπεσαν οι τόνοι, να σκεφτήκατε ότι δεν έπρεπε να γίνει;

«Ναι… Με τον Σπανούλη».

Πηγή : newsit.gr