«Βόμβα» στον Ολυμπιακό! Τέλος ο Ντέιβιντ Μπλατ

Απίστευτη εξέλιξη στην ΚΑΕ Ολυμπιακός. Την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ντέβιντ Μπλατ ανακοίνωσε η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ, λίγα 24ωρα μετά την ήττα της ομάδας από τη Βιλερμπάν για την Euroleague.

Χωρίζουν οι δρόμοι μας με έναν σπουδαίο προπονητή και πάνω από όλα έναν εξαιρετικό άνθρωπο. Είχαμε την τιμή να πορευτούμε με μια από τις μεγαλύτερες μορφές του παγκόσμιου μπάσκετ και κερδίσαμε πολλά από την παρουσία του στην ομάδα μας” αναφέρει η ΚΑΕ Ολυμπιακός στην ανακοίνωση της.

Νιώθω ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους και την οικογένεια που βρήκα εδώ”, αναφέρει ο Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι της Euroleague με τον βοηθό του Μπλατ στον πάγκο του, Κεμζούρα.

Η ενημέρωση των “ερυθρόλευκων”:

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας της με τον Ντέιβιντ Μπλατ.

H στιγμή για όλους μας είναι δύσκολη, μιας και χωρίζουν οι δρόμοι μας με έναν σπουδαίο προπονητή και πάνω από όλα έναν εξαιρετικό άνθρωπο. Είχαμε την τιμή να πορευτούμε με μια από τις μεγαλύτερες μορφές του παγκόσμιου μπάσκετ και κερδίσαμε πολλά από την παρουσία του στην ομάδα μας.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ υπηρέτησε τον σύλλογο με συνέπεια, θάρρος και αυταπάρνησή σε μια ιδιαίτερα κομβική στιγμή για τον Ολυμπιακό. Μας στήριξε σε όλες τις σημαντικές αποφάσεις που πήραμε.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε από καρδιάς ό,τι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

H δήλωση του Ντέιβιντ Μπλατ

«Έπειτα από μια μακρά και σεβαστή συζήτηση ανάμεσα στους ιδιοκτήτες και εμένα, αποφασίσαμε να χωρίσουν οι δρόμοι μας για το καλό και των δύο πλευρών. Το διάστημα της παραμονής μου στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό ήταν ουσιώδες και σημαντικό με πολλές έννοιες. Νιώθω ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους και την οικογένεια που βρήκα εδώ. Δεν έχω τίποτε άλλο πέρα από σεβασμό για τη διοίκηση, τους παίκτες και το προσωπικό, με το οποίο είχα την ευχαρίστησε να δουλέψω και τους εύχομαι μόνο τα καλύτερα».

Πηγή : newsit.gr