Έξι οι αγνοούμενοι – Αναζητούνται άλλα δύο άτομα που δεν έχουν δώσει σημεία ζωής – Τραγωδία δίχως τέλος στη Δυτική Αττική

Τραγωδία δίχως τέλος στη Δυτική Αττική. Χθες τη νύχτα και σήμερα το πρωί η Αστυνομία έλαβε ειδοποίηση για ακόμη δύο άτομα που δεν έχουν δώσει σημεία ζωής. Πρόκειται για κατοίκους της Μάνδρας.

Συνολικά ο αριθμός των αγνοουμένων είναι έξι άτομα, ενώ έχουν εντοπιστεί και 16 άνθρωποι νεκροί. Υπάρχουν πλέον φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών θα ξεπεράσει τους 20.

Την ίδια ώρα παραμένουν στο νοσοκομείο 12 άτομα. Μια γυναίκα είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Η κόρη της 80χρονης που νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας συγκλονίζει περιγράφοντας πως εκείνη την ώρα εργαζόταν στο νοσοκομείο. “Το φορείο με τη μητέρα μου πέρασε μπροστά μου, αλλά δεν την αναγνώρισα” λέει η γυναίκα και περιγράφει ότι στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και η θεία της.

Το σπίτι τους καλύφθηκε από τα λασπόνερα. Ήταν ο σύζυγός της που κατάφερε να σώσει τη γυναίκα από βέβαιο πνιγμό, διακινδυνεύοντας τη ζωή του.

Ο κύριος Κώστας μιλώντας στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1 συγκλονίζει ωστόσο λέγοντας ότι πλέον δεν έχει κουράγιο να αντικρίσει το μέλλον.

“Αντίκρισα το Χάρο με τα μάτια μου, αλλά δεν μπορώ να αντικρίσω πλέον τη ζωή” λέει κάνοντας έκκληση για βοήθεια.

Πηγή : newsit.gr