Έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο εκδότη εφημερίδας στην Αγία Βαρβάρα

Έκρηξη βόμβας σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης έξω από ταβέρνα στην Αγία Βαρβάρα με ένα αυτοκίνητο να τυλίγεται στις φλόγες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το πολυτελές αυτοκίνητο, μια λευκή τζάγκουαρ, ανήκει σε γνωστό εκδότη εφημερίδας, ο οποίος εκείνη την ώρα έτρωγε σε ταβέρνα στην συμβολή των οδών Ραιδεστού και Αγίας Βαρβάρας.

Η νεώτερη ενημέρωση αναφέρει πως οι δράστες έσπασαν το τζάμι και έριξαν μέσα εμπρηστικό μηχανισμό, με αποτέλεσμα να προκληθεί έκρηξη. Ερωτήματα υπάρχει για το αν οι δράστες παρακολουθούσαν τον εκδότη και με την πρώτη ευκαιρία κατάφεραν να πετύχουν το χτύπημα αυτό.

Οι δράστες προσέγγισαν το αυτοκίνητο το οποίο ήταν παρκαρισμένο έξω από την ταβέρνα στην Αγία Βαρβάρα και τοποθέτησαν τον εμπρηστικό μηχανισμό και στη συνέχεια έφυγαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Στο παρακάτω βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας αποτυπώνεται η στιγμή της έκρηξης και ο εκκωφαντικός θόρυβος που τρομοκράτησε τους κατοίκους της περιοχής.

Η λευκή τζάγκουαρ τυλίχθηκε στις φλόγες και έχει υποστεί τεράστιες υλικές ζημιές. Να σημειωθεί πως το 2017 είχε βρεθεί σε όχημα ιδιοκτησίας του συγκεκριμένου εκδότη εβδομαδιαίας εφημερίδας μια χειροβομβίδα, χωρίς να έχει τραβηχθεί η περόνη.

Πηγή : newsit.gr